Din dorința de a fi mai aproape de nevoile românilor, Marelbo te invită în magazinul online www.marelbo.com/ro unde ți-a pregătit o oferta diversificată de încălțăminte de calitate românească.

Producător român de încălțăminte, cu fabrica în localitatea Vicovu de Sus din județul Suceava, în cei peste 35 de ani de experiență, Marelbo și-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de producție până la distribuția în magazinele proprii dar și magazinul online. De la primul magazin deschis în anul 2000, Marelbo a continuat să dezvolte o rețea de magazine proprii.

La Marelbo poți să alegi dintr-o gamă variată de încălțăminte românească, de la pantofi eleganți, casual și sport, la mocasini, balerini, ghete pentru femei bărbați și copii, toată încălțămintea este din piele 100% naturală, iar prețul este accesibil, de producător.

Fabrica Marelbo a fost fondată în 1984 de către Aurel Bobu, un om simplu, cizmar din Vicovu de Sus și produce încălțăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați.

Oferta variată se găsește în cea mai modernă rețea de retail formată din aproape 60 de magazine din întreaga țară și online pe www.marelbo.com/ro, prețurile sunt aceleași pentru că magazinele aparțin fabricii din localitatea Vicovu de Sus, din județul Suceava.

Comanda cu încredere încălțămintea Marelbo®, fabricată în România, cu o tradiție de peste 35 de ani, din piele 100% naturală, pentru toată familia!

Comandă Online cu Livrare Rapidă oriunde în țară și bucură-te de prețurile reale de producător.

Pentru mai mai multe detalii, vă rugăm să ne vizitați pe site www.marelbo.com/ro pe pagina de facebook www.facebook.com/marelbo.shoes și pe contul de instagram www.instagram.com/marelboshoes