Pe 14 iunie vom sarbatori 47 de ani de Hard Rock Cafe cu o oferta de nerefuzat: Original Legendary Burger, cel mai popular burger din meniu, va avea acelasi pret ca in 1971!

Povestea noastra a inceput cand doi americani care locuiau in Londra si-au propus sa aduca gustul de acasa pe pamant englezesc.

Pe 14 iunie 1971 s-au lansat in afaceri, deschizand, in spatiul unei foste reprezentante Rolls Royce, primul restaurant Hard Rock Cafe.

Pentru a celebra 47 de ani de la fondarea brandului, pe 14 iunie 2018 toate restaurantele HRC din lume vor oferi clientilor, intre orele 11.00 si 12.00, celebrul Original Legendary Burger la un pret special de 71 de centi, echivalentul a 2,8 lei in restaurantul nostru.

Comenzile se vor onora pe principiul primul venit, primul servit. Oferta nu se aplica pentru comenzi la pachet.

Burgerul include o chiftea suculenta din carne de vita, asezonata cu bacon la cuptor, doua felii de branza Cheddar, un inel de ceapa crocanta si o felie de rosie. Este servit intr-o chifla rumenita, alaturi de cartofi prajiti si un sos special.

Daca Original Legendary Burger e deja preferatul tau sau abia acum vrei sa il incerci pentru prima data, te asteptam in restaurant de ziua noastra!