DanceFest va gazdui in intervalul 3-5 noiembrie editia 2017 a Campionatului Mondial de Juniori II la sectiunea dansurilor latino-americane, competitie in care Romania lupta cu sanse reale la titlul mult ravnit de campionii si vicecampionii din 80 de tari.

Perechile noastre, Eric Nitu-Antonia Iosub (legitimati la cluburile Alessia Dance Bucuresti si Dance Energy Iasi) si Andrei Petcu-Bianca Buzuleac (legitimati la clubul Mystic din Resita), sportivi de podium in concursurile nationale si internationale, au sansa de a castiga in fata propriilor suporteri titlul suprem.

La Standard campionii nationali ai Romaniei, in pozitia 25 in topul mondial, Rares Cojoc si Andreea Matei,  vor incanta publicul DanceFest cu un spectacol plin de culoare, stralucire si talent. Va invitam sa va lasati condusi de ei pe gratioasele ritmuri clasice, in atmosfera anilor ’20, specifica petrecerilor Marelui Gatsby.

La latino, spectatorii se vor delecta cu un show ardent si plin de pasiune, oferit de perechea din top 25 mondial, Stefan Grigore – Laura Filipescu.

O noutate a acestui eveniment o constituie posibilitatea de inscriere gratuita la cursurile de initiere in dans sportiv, organizatorii chiar oferind prima sedinta gratis celor care isi doresc sa invete sa danseze.

DanceFest, in 3 zile de competitii de dans latino si standard, va aduce in capitala un regal de dans sportiv la cel mai inalt nivel. Biletele pot fi procurate prin MyTicket.ro, iar in zilele de concurs de la casieria Salii Polivalente.

Suporterii inflacarati sunt asteptati sa aprinda atmosfera de pe ringul Campionatului, sa incurajeze perechile preferate, sa se bucure de magia dansului, culorilor, muzicii, intr-un spectacol elegant, energizant.