Luni  19 noiembrie 2018, a avut loc Ziua Internațională a Bărbatului, motiv pentru care au celebrat la Taupe Bistro Caffe peste 30 de barbati.

În centrul Bucureștiului, pe Magheru, principalul bulevard al orașului, Taupe este locul în care tradiția și noile tendințe își găsesc o simbioză aproape perfectă. O discuție la o cafea bună, o întâlnire de afaceri, o după-amiază relaxantă alături de prieteni, o aniversare în familie sau la job,  un refugiu primitor pentru turiști, un loc în care bucureștenii se întâlnesc să deguste aromele speciale ale unor surprize culinare.

Peste 60 de ţări ale lumii sărbătoresc pe fiecare 19 noiembrie Ziua internaţională a bărbaţilor. Tema de anul acesta, ”Men Leading by Example”, promovează modelele masculine pozitive, nu doar starurile de cinema sau sportivii, ci bărbaţii obişnuiţi, care duc o viaţă decentă şi care, prin puterea exemplului, pot influenţa în bine dezvoltarea societăţii.

Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra  sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat.

Este o ocazie pentru a evidenția discriminarea față de bărbați și băieți și pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor, în special contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii.

Parteneri: Taupe Bistro / WatchShop.ro

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel