BestMusic Live Concert te invită la Hard Rock Cafe pe 15 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după ’90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe şi promite un spectacol distins, cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 60 de lei, cu loc la masă, acees general
– 80 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.