Clubul sportiv Aiko Bucuresti a fost înfiintat în anul 1990 si este unul dintre cele mai performante cluburi de Karate Shotokan din tara, detinând anual pozitii fruntase în clasamentele de specialitate.

Cuvântul AIKO tradus din limba japoneza reprezinta copil iubit sau dragoste pentru copii, asa se explica si numarul mare de copii din cadrul clubului.

Acesta este afiliat la Departamentul de Karate SKDUN din cadrul Federatiei Româna de Arte Martiale (FRAM) iar majoritatea sportivilor sunt componenti ai lotului national de karate.

Viziunea noastra este de a deveni clubul de karate care ofera cel mai avantajos raport calitate-pret prin personalul calificat de care dispunem.

Misiunea noastra este de a oferi posibilitatea copiilor si adultilor sa faca atât miscare de întretinere cât si sport de performanta la o calitate superioara si un pret avantajos.

Prin intermediul antrenamentelor fizice dezvoltam corpul, mintea si sufletul individului si totodata crestem calitatea vietii.

Valorile noastre:
– Club al campionilor în karate;
– Devotament fata de clientii nostrii;
– Insuflam spiritul artelor martiale;
– Dam dovada de etica, disciplina si eficienta în munca naostra.

Clubul Sportiv Aiko Bucuresti se diferentiaza de ceilalti concurenti de pe piata prin personalul calificat, raportul avantajos calitate-pret si multitudinea de campioni mondiali din cadrul acestuia.

Aiko Bucuresti se pozitioneaza pe piata ca fiind un club sportiv destinat copiilor si adultilor care doresc sa faca atât miscare de întretinere cât si sport de performanta.

Pe lânga antrenamentul fizic, se dezvolta atât mintea cât si sufletul practicantului de karate, întrucât aceste trei elemente definesc spiritul Aiko Bucuresti.

Clubul Sportiv Aiko Bucuresti
Adresa: Strada Pajurei nr.13, Sector 1
Telefon: 0723 899 568
Email: aikobucuresti@gmail.com
Website: http://www.aikobucuresti.wordpress.com