Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi, Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 22.000 mp.

Stejarii Country Club imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive in interior si in aer liber, fitness, Spa, relaxare si spatii dedicate atat adultilor, cat si celor mici.

Misiunea complexului nostru este de a crea un cadru confortabil in care se impletesc armonios serviciile de sport, divertisment, relaxare si wellness, adaptate unei game variate de nevoi.

Promovam Complexul atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate, pentru a pozitiona Bucurestiul ca una dintre principalele atractii din Europa de Est. Iar Stejarii Country Club poate fi o destinatie in sine.

Pentru turistii romani sau straini care viziteaza Bucurestiul, oferim pachete specifice, de o zi, atat in ariile sportive, cat si in zona de spa.

Cu un design inovator, complexul ofera servicii all-in-one de sport, wellness si ospitalitate, intr-un mediu distinct.

Structura, echipamentul si designul sau sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale.

Arhitectura Stejarii Country Club este destinata sa creeze tranzitia de la zgomotul orasului la o oaza de relaxare.

FACILITATI: Centru de aerobic & fitness, Studio privat de antrenament, Piscine (interioare si exterioare), Terenuri de tenis, Terenuri de Squash, Terenuri de Padel, Pista de jogging, Studio de Arte Martiale & Box, Perete pentru Escalada, Spatiu de joc pentru Baschet, Jacuzzi, Saune uscate si cu aburi, Teren de golf, Shiseido Spa, Studio de pilates si yoga, Club pentru copii si adolescenti, Teren exterior de joaca pentru copii, Sali pentru evenimente, Vestiare, Parcare subterana.

SERVICII: Concierge, Serviciu de prosoape, Spalatorie, Pro Shop, Instructor Personal, Clase de Aerobic si de Cycling, Academii, Evenimente sociale si sportive.

Stejarii Country Club
Adresa: Strada Jandarmeriei 14A
Telefon: (+40) 744.332.155
Luni – Vineri: 6 AM – 11 PM
Sambata – Duminica: 8 AM – 9 PM
Email: office@stejariicountryclub.ro
Website: www.stejariicountryclub.ro