Fondat in 2013 de Marieta Kojanov si Dan Govella, Atelierul Ralitza a plecat la drum ca o mica afacere de familie, cu dorinta de aduce ceva unic in segmentul de accesorii manufacturate din Romania.

Creatiile unice, realizate la comanda, in editie limitata sau unicat au facut ca Brandul Ralitza sa fie primul atelier din Romania care ofera clientilor cea mai impresionanta colectie de accesorii pentru barbati, dar si cea mai exclusivista colectie de sepci de manufactura.

Modele precum FlatCap, Gavroche, NewsBoy, Gatsby, Riding, Deerstalker(Sherlock Holmes), DriverCap, Fisherman, CountryFlat, KomitkaKapa, BikerCaps, Pachowork, BakerCap, BucketHats, sunt realizate si personalizate de creatoarea Marieta Kojanov.

Design-ul nou, paleta diversa de materiale, croiul unic a facut ca Brandul Ralitza sa devina un brand cu multe colaborari in Europa si Statele Unite.

Dupa numai trei ani pe piata din Romania, in 2016, Brandul Ralitza colaboreaza cu Discovery Channel si realizeaza o speciala si impresionanta colectie de sepci pentru mini seria filmului History Harley and the Davidsons.

Ralitza devine apoi furnizor oficial al Morgan Club Romania, partener al Concursului de Eleganta Sinaia organizat de Retromobil , partener al evenimentelor Retro Regatta by Urmeaza-ti Pasiunea! si al altor evenimente care imbina frumosul cu arta accesoriilor clasice si retro.

Participarile la importante evenimente din Italia ca Auto e Moto d’Epoca Padova si Pitti Uomo Florenta, au facut cunoscute accesoriile Ralitza si pe plan international.

Ralitza reprezinta un brand 100% romanesc de accesorii de manufactura, realizate exclusiv in atelierul creatoarei Marieta Kojanov, care imbina experienta de peste 20 de ani in arta croitoriei artizanale cu stilul italian si clasicul britanic.

Dragostea pentru o meserie nobila, pasiunea pentru stil, daruirea cu care creaza accesorii speciale au adus Atelierul Ralitza in pozitia de unic producator de sepci manufacturate, de la cele clasice pana la cele mai exclusiviste modele.

Toate accesoriile sunt realizate manual, folosind materiale de calitate superioara de la furnizori cu traditie din Italia si Marea Britanie.

Colectiile au un design unic, modern, facandu-se remarcate prin originalitate, unicitate, atentie asupra detaliilor si calitatea remarcabila a lucrului manual.

Accesoriile custom-made Ralitza sunt parte din mostenirea pe care o avem de la generatiile anterioare si pe care dorim sa o transmitem mai departe.

Accesorii pentru Femei si Barbati: Sepci, fulare, papioane, cravate, batiste, pin-uri de rever, butoni, bretele, esarfe ascot, esarfe casual.

Atelierul Ralitza Tailoring
Telefon: +40723.942.833
Programari: +40723.942.933
Email: office@ralitza.ro
Website: http://www.ralitza.ro