Aveti prieteni cu pasiuni comune, nu? Ei, în cazul nostru, ceea ce ne leaga e bucataria. Placerea de a descoperi împreuna noi si noi arome.

Combinam ingredientele în retete raw vegan care pastreaza activ tot ce au ele mai bun pentru sanatate.


Dar, cea mai mare pasiune a noastra este aceea pentru gust. Iata de ce tot ceea ce iese din mâinile noastre e delicios, facut pentru cei carora le place sa manânce, sa se rasfete zilnic cu ceva bun, asa cum facem si noi.

Suntem o mâna de oameni si crestem împreuna. Pentru ca reusim zilnic sa ne inspiram reciproc, sa perfectionam retete pe care le credeam deja perfecte.

Pentru ca cei mai pretentiosi critici culinari suntem tot noi. Lucru normal când avem printre noi si autori de carti de bucate raw-vegan!

Doar ceea ce noua ne place fara rezerve ajunge la tine. O fi mâncarea chestiune de gusturi, dar ce e delicios, subtil si aromat place tuturor – asta e mantra noastra.

Ne bucuram ca împartasim cu tine pasiunea pentru o viata traita frumos si sanatos. Bistro Raw Vegan este un business de familie creat de doua surori si prietene, Roxana si Vilarina Petre.

Am descoperit raw veganismul si ne-am dat seama ca nu este vorba doar despre gusturi noi, surprinzatoare, ci si despre a fi si a te simti bine, usor, împacat. Când faci totul cu pasiune, gasesti oameni cu care sa o împartasesti.

Asa am reusit sa oferim cea mai mare varietate de preparate raw vegane, de la supe, sushi, lasagna, pâna la torturi, smoothie-uri sau pâinici, într-un bistro digital prietenos.
În Bucuresti, poti comanda preparatele noastre online sau ne poti face o vizita pe strada Theodor Aman nr. 19.

Ne dorim sa le aratam celor din jur ca sanatatea nu este o serie de restrictii, o dieta sau un program de detox, ci un echilibru gustos. E simplu: manânci sanatos, te simti bine, energia pe care o primesti te ajuta sa îti continui cu pofta planurile tale de zi cu zi.

Din pacate, atunci când vrei sa faci alegeri sanatoase, nu prea ai de unde. Daca nu ai timp sa gatesti, prânzul de la birou e, de cele mai multe ori, un compromis. Vrem sa schimbam asta.

Lorelei Raducan, mâna dreapta a bucatarului pentru care fiecare aliment are o povestioara proprie, iar experienta unei astfel de interactiuni cu mâncarea raw vegana a devenit un fel de a fi.

Energia pe care o proiecteaza mâncarea vegana si raw vegana este de fapt energia pe care o foloseste Lorelei în prepararea ei.


Credem ca alegerile sanatoase nu sunt un trend adoptat azi si uitat mâine, ci o promisiune pe termen lung, a ta pentru tine.

Si vrem sa aratam ca mâncarea poate fi si gustoasa, si sanatoasa.

Bistro Raw Vegan
Adresa: Str. Pictor Theodor Aman nr.19
Rezervari: 0726 605 501
Email: contact@bistrorawvegan.com
Website: http://www.bistrorawvegan.com