Dar de ce “raw…”? De ce sa urmam “rigorile” clasice, cand putem mai bine sa cuprindem mult mai mult inteles intr-un nume aparent mult mai simplu?

Este evident! Clasicul “raw” este o descriere foarte clara, curata a ceea ce un restaurant raw vegan poate oferi. Vine in intampinarea oricarui client care se intreaba ce restaurant va alege si de ce. Poate ca noi ne-am complicat in aceasta situatie.

Si totusi.. avem motivele noastre! Ca sa fie insa intelese, trebuie mai intai sa le explicam.
Ei bine, calatoria “Barcii” noastre a inceput odata cu dorinta primului ei capitan de a conduce oamenii pe un drum corect in ceea ce priveste stilul de viata sanatos.

Nu a fost niciodata o afacere, de aceea nici numele nu a “batut la ochi”. Barca a fost intotdeauna despre oameni ( “prietenii” in primul rand, apoi ” hrana vie”- motto Barca).

Barca a reprezentat rezultatul eforturilor unor marinari de a insufla un crez unei lumi care nu mai credea in nimic.

Mesajul care s-a vrut a fi transmis prin Barca a fost “se poate sa traiesti frumos, sanatos fara sa depui un efort si fara, mai ales, sa renunti la placerile culinare”.

Dupa plecarea celui dintai capitan, Barca nu a ancorat. Si-a continuat drumul si nu s-a abatut de la traseu! Ideea a ramas aceeasi, pasiunea a ramas aceeasi, calitatea a ramas aceeasi.

Astfel, noi nu detinem un restaurant raw-vegan! Noi conducem o Barca! Si nu intentionam sa o facem de unii singuri! Ne dorim sa invitam “prieteni”, nu clienti, sa se imbarce alaturi de noi in calatoria spre orizontul care insumeaza tot ceea ce reprezinta un stil de viata sanatos!

Asadar, numele este atipic, da! Dar poate asa atragem clientii speciali. Legea atractiei, nu? Noi am avut initiativa!

La Barca gasesti cel mai divers meniu raw vegan din Bucuresti! Fie ca ai ales deja o alimentatie sanatoasa, fie ca doresti sa experimentezi bucataria raw vegan sau vegetariana, diversitatea meniului este esentiala atât din perspectiva elementelor nutritive, cât si din perspectiva combinatiilor de gusturi si arome.

Menite sa îti ofere hrana vie, dar si sa stimuleze simturile, preparatele din meniul Barca demonstreza ca stilul raw vegan / vegetarian nu este nici pe departe plictisitor. Dimpotriva!

Dar nu este necesar sa ne crezi pe cuvânt. Te asteptam sa te convingi!

Barca Restaurant
Adresa: Str. Barbu Iscovescu Nr. 19
Rezervari: +40720.928.278
Luni – Sambata: 12:00 – 21:00
Duminica: Inchis
Email: contact@restaurantbarca.ro
Website: http://www.restaurantbarca.ro