VegUp a aparut ca raspuns pentru nevoia ta de a adopta o alimentatie sanatoasa si un stil de viata superior din punct de vedere calitativ.

Te intampinam cu un concept inedit, pe care il sustinem cu ajutorul unui specialist in nutritie care iti sta la dispozitie atat cu sfaturi privind principiile alimentatiei sanatoase, cat si cu indicatii referitoare la ingredientele pe care le contin produsele VegUp si care ar putea fi daunatoare in cazul in care suferi din cauza alergiilor sau a intolerantelor alimentare.

Astfel, vei putea beneficia in mod gratuit de consiliere nutritionala si dieta personalizata, precum si posibilitatea de a participa la seminariile si la conferintele tematice desfasurate in incinta restaurantului sau la sediile clinicilor, a institutiilor de invatamant si a companiilor cu care VegUp incheie parteneriate pentru programul Corporate Wellness.

Ca pionieri ai reintroducerii produselor sanatoase pe piata româneasca, Sano Vita este un brand recunoscut si asociat cu un stil de viata sanatos.

Dupa 20 de ani, e timpul sa facem un nou pas. Restaurantul VegUp îsi propune sa îti arate practic ce înseamna o alimentatie sanatoasa si sa te încurajeze sa o adopti.

Priveste în jur! Gusta, informeaza-te si fa o alegere! Alege sa manânci sanatos!

VegUp
Adresa: Calea Floreasca 169
IPA Business Center – vis-a-vis de Promenada Mall
Rezervar: 0755 245 555
Email: info@vegup.ro
Website: http://www.vegup.ro