Black Sea Party

1766

Irezistibil.  Asta credem ca este cel mai potrivit cuvant care sa descrie navigatul si petrecerile pe mare. Totul e cu adrenalina, nebunie, libertate, placere, incantare, relaxare, distractie si cu o necontenita stare de fericire.

Black Sea Party aduce in Romania un nou concept, acela al petrecerilor in largul marii, la bordul unui catamaran de lux!

Poate e ziua voastra sau va adunati o gasca de oameni cu chef de distractie, ori relaxare sau de croaziere sau de toate la un loc, oameni care iubiti marea, libertatea, cocktail-ul preferat sau un vin elegant, pe muzica buna, puteti face orice!

Pe scurt, aveti tot ce vreti la indemana, in conditii de lux, pe Marea Neagra, e atat de simplu.

Principala noastra dorinta, la Black Sea Party, este sa impartasim cu voi eleganta plimbarilor si a petrecerilor pe mare si bucuria spiritului oferit de astfel de experiente, acum si in Romania!

Si ne vom bucura de fiecare data cand vom sti ca am reusit. Mutam distractia pe mare si va asteptam cu drag in ea!

<< Rezerva acum! >>

Mutam distractia pe mare pe:

Catamaran ROBERTSON AND CAINE – Leopard 474 PC

Leopard 47 Powercat este generatia de lux pentru catamaranele cu putere accesibila, avand doua motoare de cate 150 CP fiecare. A fost proiectat de arhitectii Morrelli & Melvin si construit de catre Robertson & Caine, premiat pentru inovatii de ultima generatie in confort, siguranta si performanta.

Dotari:
4 dormitoare (capacitate 2 adulti + 1 copil) cu baie proprie si plasma
Living spatios si bucatarie dotate cu doua frigidere, doua lazi frigorifice, cuptor cu microunde, plasma, Espressor Nespresso, farfurii, pahare, etc.
Sistem audio performant, cu 8 boxe marine
Facilitati pentru plaja, relaxare si pescuit.

Vezi aici întreaga flotă nautică Black Sea Party!

Pret inchiriere: 

Exista o mare varietate de activitati si petreceri care se pot face pe catamaran, de la petreceri de zi (pana la 12 ore) sau de 24 de ore (cu cazare pe vas), nunti, emisiuni, plimbari pe mare sau cine private, pana la croaziere de o saptamana.

Costurile pentru evenimente private sunt intre 1500 si 2000 euro. Pentru a vedea toate optiunile, vizitati https://blackseaparty.ro/ sau contactati echipa Black Sea Party.

Din activitati si nu numai:
Petreceri private
Petreceri de zi
Petreceri de 24 ore

Petreceri tematice
Degustari de vinuri
White party
TV shows
Petreceri burlaci/burlacite
Trash the dress
Petreceri de divort

Croaziere si alte activitati
Vizionare UEFA EURO 2020
Teambuilding-uri
Plimbari de zi
Croaziera de o saptamâna
Cina privata pe catamaran
O altfel de nunta
Un altfel de botez
Rasarit si delfini

Pentru rezervari si detalii, va rugam sa ne contactati la datele de mai jos sau sa completati formularul online de pe site si revenim cu un telefon in cel mai scurt timp posibil:

Black Sea Party
Telefon: +40744985982
E-mail:  ana@blackseaparty.ro | ciprian@blackseaparty.ro | booking@blackseaparty.ro
Website: https://blackseaparty.ro