Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a lansat in 2008, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale – un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de cadouri si bijuterii Borealy.

Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.

Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.

Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare, de aceea echipa noastra se perfectioneaza in fiecare zi in oferirea de sprijin clientilor, venindu-le in ajutor cu informatii, sugestii, indrumare si orice ii poate ajuta sa ia cea mai buna decizie in alegerea cadourilor.

Zi de zi avem grija ca serviciile noastre sa ramana la standardul cerut de dumneavoastra si sa ne autodepasim ori de cate ori avem ocazia.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii cea mai buna calitate garantata. Toti furnizorii nostri de cadouri sunt alesi pe criterii stricte de calitate si experienta.

Din acest motiv acordam garantie la toate cadourile prezentate pe site. In urmatoarea perioada, prioritatea Borealy vor deveni cadourile de Craciun pe care le puteti alege din magazin beneficiind de livrare si ambalare gratuit. Va invitam in magazinul nostru de cadouri de Craciun pentru o experienta de neuitat!

Cadouri Premium Borealy
Sediu Social: Str. Popa Savu, nr. 74
Suport: Luni – Vineri: 9:00AM – 6:00PM
Telefon: 031.005.17.76
Email: office@borealy.ro
Website: www.borealy.ro