Casa de Blanuri MG este cel mai vechi magazin de blanuri de lux, cu o traditie de familie ce dateaza din anul 1939. Calitatea articolelor noastre din blana a mentinut in permanenta brandul in topul comerciantilor de lux din Romania.

Realizam colectiile atat in atelierul propriu, utilizand materii prime de la cele mai importante burse de marfuri din lume, cat si in atelierele unor designeri de blanuri celebri din Italia. Hainele noastre de blana se adreseaza femeilor moderne, elegante, independente si dinamice.

Consideram ca haina de blana, ca simbol al luxului absolut, reprezinta mai mult decat un articol vestimentar, fiind intruchiparea unei apartenente sociale superioare. De asemenea, in viziunea noastra, haina de blana necesita o personalitate proprie printr-un design unic ce o deosebeste si o face sa straluceasca intr-o multime de alte haine de blana.

Blana este cel mai vizibil element vestimentar si are capacitatea de a oferi nu doar confort termic, ci si un excelent confort mental. Din acest motiv, prin selectia atenta a blanurilor si prin manufacturarea ireprosabila, asiguram un nivel calitativ desavarsit ce plaseaza produsele noastre alaturi de orice alta firma de renume la nivel mondial.

Siguranta pe care o avem in legatura cu calitatea produselor noastre ne-a permis sa oferim pentru prima oara pe plan national certificatul de garantie pentru o perioanda de 3-5 ani, desi legea romana in vigoare impune o perioada de garantie de 30 de zile.

Serviciile post-garantie pe care le asiguram (contra cost) includ: curatarea, restilizarea si intretinerea articolelor din blana.

Casa de Blanuri MG
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr.46
Mobil: +40 727 225 262
Telefon / fax: +40 212 104 870
Program: Luni-Vineri: 10:00 – 19:00
Email: daniel@blana.ro
Website: www.blana.ro