Viziunea Teilor este unica atât în ceea ce priveste produsele, brand-ul, cât ai locatiile noastre. În acest moment, Teilor este sinonim cu pietre pretioase autentice si servicii la cel mai înalt nivel, în locatii premium.

Ne dorim sa oferim consumatorilor din România optiuni si experiente de achizitie pe care nu le mai pot regasi în niciun alt loc. “Bijuterii încrustate cu pietre pretioase autentice si servicii la cel mai înalt nivel, în locatii premium.” Brand-ul Teilor se focuseaza pe colectii de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante si pietre pretioase.

În Romania nu mai exista un alt retailer specializat exclusiv în bijuterii încrustate cu diamante si pietre pretioase, pozitionat ca un brand national.

Teilor a creat un concept bazat in intregime pe bijuterii de aur cu diamante si pietre pretioase naturale.

Bijuteriile selectate pentru vitrinele Teilor provin din toate colturile lumii, din zonele unde exista un cult al pietrelor pretioase.

Autenticitatea pietrelor pretioase este unul dintre cele mai importante criterii în procesul de selectie a pieselor, fiind urmat de nota unica data de designer bijuteriilor.

Colectiile de bijuterii exclusiviste sunt completate de colectii compuse din piese clasice pentru ea si el, cât si de categorii de produse dedicate segmentului bridal: zeci de modele de inele de logodna si verighete.

În prezent, reteaua de magazine Teilor este compusa din 25 de locatii activând în Bucuresti, Sibiu, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Pitesti, Suceava, Bacau, Iasi, Târgoviste, Târgu Jiu, la care se adauga prezenta online a brand-ului.


Am investit in dezvoltarea recunoasterii cu usurinta a designului magazinelor noastre dar si in campanii de comunicare originale.

Concept-store- ul Teilor Exclusive aflat în cadrul Baneasa Shopping City reuneste colectii de bijuterii unice în lume, încrustate exclusiv cu pietre pretioase naturale.

Fiecare bijuterie Teilor Exclusive are o poveste, poarta o semnificatie deosebita sau are prinse în montura pietre pretioase extrem de rare.

Diamantele sunt amfitrioane in interiorul concept- store-ului, însotind aproape de fiecare data ametistele, smaraldelele, safirele, tanzanitele si toate celelalte pietre veritabile ce compun simfonia de culori din vitrinele Exclusive.

Pietrele încrustate în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietatile lor uimitoare se reflecta în claritatea si nuantele lor perfecte. Lista pietrelor utilizate în realizarea pieselor este una impresionanta –începând cu perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, aceasta se continua cu o varietate larga de pietre semipretioase precum turmalina verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix.

Cu scopul de a construi o asociere directa între brand-ul Teilor, bijuteriile încrustate cu pietre pretioase si conceptul de feminitate, am ales ca brand ambasadorul Teilor sa fie Catrinel Menghia.

Ne informam si updatam constant pentru a va oferi mereu bijuterii autentice, împachetate în cele mai bune servicii. Încercam sa ne diferentiem atât prin inovatie, excelenta operationala, cât si prin calitatea relatiei cu clientii nostri – toate acestea fiind posibile doar prin intermediul echipei Teilor.

Teilor Bucuresti Mall
Adresa: Calea Vitan 55-59
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00
Telefon: 0799 753 210/ 0720028217

Teilor Exclusive
Soseaua Bucuresti-Ploiesti 42D
Telefon: 0728 243 707
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00
Email: contact@teilor.ro
Website: www.teilor.ro