Miercuri, 31 mai 2017, vedetele si bloggerii si-au dat intalnire la inaugurarea primei cafenele Coffee District, situata intr-un cadru elegant, la parterul noului centru Hermes Business Campus din Bucuresti, strada Dimitrie Pompeiu 5-7.

Povestea locatiei este unica, intima si alege sa-si intampine clientii cu simplitate, eleganta si caldura.

Coffee District este un nou concept de cafenea aparut recent pe piata locala, unde clientii pot sa experimenteze cele mai originale gusturi si arome.

Diana Munteanu, Dorin Mateut, Raluca Dumitru, Alexandra Mateut, Razvan Botezatu, Marian Vasilescu si Natalia Mateut au dat curs invitatiei de a participa la deschiderea unei noi cafenele, unde Mihai Morar le-a incantat papilele gustative cu ultimele „tendinte” din industria cafelei.

Despre cafea s-au scris si inca se vor mai scrie zeci de pagini, istoria cafelei s-a imprimat, de-a lungul anilor, pe papilele gustative, dar si in sufletele noastre.

Coffee District inseamna mai mult decat o cafea, inseamna o experienta in sine, oferind servicii impecabile si o atmosfera relaxanta in care sa te poti bucura de momente placute si relaxante.

Coffee District te asteapta sa-i calci pragul: Dimitrie Pompeiu 5-7, in incinta Hermes Business Campus.