#UPDATE:  COMUNICAT DE PRESĂ
Din motive obiective, suntem nevoiți să vă anunțăm reprogramarea Evenimentului “Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării“, ce urma să aibă loc în București pe data de 29 septembrie la Sala Radio, pentru o dată ulterioară în 2024.

Ținem să subliniem că decizia nu a fost luată ușor și ne pare rău pentru eventualele inconveniente create. Toți cei care au achiziționat bilete vor fi rambursați integral.

Totodată, pentru a răspunde așteptărilor voastre și pentru a păstra esența evenimentului, vom pregăti o versiune virtuală cu materiale semnificative, inclusiv contribuțiile speakerilor internaționali, care vor fi înregistrate și puse la dispoziția dumneavoastră în perioada următoare.

Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea manifestate și vă asigurăm că ne dedicăm în totalitate pentru a vă oferi conținut de calitate, indiferent de situație sau format.

Sperăm să vă avem alături la ediția reprogramată din 2024.

Trei specialiști în parenting modern, recunoscuți la nivel mondial, vin în premieră la Bucuresti.

Care este rolul parintilor într-o lume în schimbare, secretele ‘hygge’ și ‘zeitgeist’, și dilema tehnologiei: aliat sau adversar? sunt întrebări care își vor găsi răspunsul pe pe 29 Septembrie la Sala Radio din București, unde are loc mai multe detalii pe https://conferintadeparenting.ro/

NOU: bilete speciale de cuplu/prieteni – acces 2 persoane: 175 ron