Azi, Cramele Recas reprezinta o societate moderna, dinamica, în plina evolutie ce se ghideaza dupa un concept autoimpus: ”o zi în care bati pasul pe loc, crezând ca esti la nivelul de sus al dezvoltarii tale, este prima zi care îti marcheaza decaderea”.

Fiecare zi este o competitie, iar la fel ca în orice competitie, doar învingatorii conteaza; pentru noi a învinge înseamna a va convinge ca produsele noastre înseamna calitate si inovatie, ceea ce se traduce prin multe ore de munca, prin pasiune, prin tenacitate, prin credinta noastra ca vinul trebuie sa transmita satisfactie si împliniri, sentimente si emotii.

Tot ceea ce înseamna Cramele Recas astazi, se datoreaza pasiunii si respectului pentru vin – acest prieten unic si minunat ce ne însoseste pe tot parcursul vietii, întotdeauna pregatit sa ne conduca în lumea veseliei, acolo unde sunteti si dumneavoastra, cei care îl iubiti!

Istoria, traditia, cultura, savoarea si aromele, elemente ce definesc Cramele Recas, pot fi descoperite si traite într-un program de vizita a plantatiei si a cramei, alaturi de degustari de vin în adâncul hrubelor, vechi de peste 50 ani.

Vinuri de înalta calitate, albe, rosii si roze, dar si spumante, toate apreciate la concursurile nationale si internationale pot fi degustate si servite alaturi de bucate alese împreuna cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri.

Personalul calificat va va ghida în magazinele cu vinuri.  Aici veti descoperi sau redescoperi vinuri produse si îmbuteliate de compania noastra, vinuri ce se regasesc în peste 25 de tari precum SUA, Marea Britanie, Canada, Italia, Spania, Franta, Japonia, Coreea, Germania, Austria etc.

Cramele Recas
Telefon: 0256 330 296
Emial:  office@recaswine.ro
Website: www.cramelerecas.ro