Reprezentanta DERTOUR in Romania a fost deschisa in 2004. Produsul a inregistrat inca de la inceput o asimilare rapida in cadrul agentiior de turism de pe piata romaneasca.

In Romania numarul locatiilor acreditate DERTOUR ajunge la 120 (agentii si filiale in toata tara). DERTOUR a fost si va ramane fidel agentiilor partenere, ritmul de acreditare facandu-se moderat dupa criterii bine stabilite de politica de dezvoltare a companiei.

Volumul vanzarilor pe piata romaneasca in 2004 s-a ridicat la 2 mil euro, inregistrand cresteri continue an de an, ajungandu-se in 2009 la 12 mil. euro iar la finele anului 2013 la 20 mil. euro.

DERTOUR este unul dintre cei mai mari touroperatori din Germania si Austria. Dertour si-a castigat reputatia prin implementarea conceptului de module turistice care pot fi combinate la libera alegere.

Indiferent de tipul de transport, destinatie, structura de cazare sau tip de calatorie, DERTOUR pune la dispozitia turistilor servicii complexe si personalizate care pot fi combinate si rezervate individual.

Peste 30 de cataloage de sezon ofera idei inedite si inspirate de calatorie in destinatii variate: DERTOUR este leader de piata pe segmentul calatoriilor spre America de Nord, Australia, Noua Zeelanda, Emiratele Arabe si America de Sud.

De asemenea, in calitate de specialist in domeniul calatoriilor individuale, DERTOUR detine suprematia si pentru destinatiile din Asia, Oceanul Indian, Africa de Sud sau Caraibe.

In Europa DERTOUR ofera vacante in nordul, centrul si sudul Europei si de asemenea in toate regiunile turistice ale Germaniei. Pentru concediile pe apa DERTOUR pune la dispozitia clientilor oferte de croaziere pe mare, ture cu barca, sau croaziere pe vaporas/catamaran.

Vacanta activa nu are limite: tenis, ture cu bicicleta, drumetii, rafting, escalada sau parapanta se pot practica la discretie. Programele de golf si cele de wellness sunt tratate separat in cataloage dedicate.

DERTOUR este considerat specialistul turismului urban, indiferent daca este vorba de marile metropole europene sau de obiectivele turistice ale micilor orase.

Ofertele pentru acest tip de turism dispun de o mare flexibilitate la transport, categoria de cazare, sau bilete pentru evenimente. Pentru amatorii de parcuri de distractii DERTOUR pune la dispozitia acestora peste 40 de locatii.

Sase cataloage dedicate, ofera variante atent selectionate pentru turismul de lux. Ofertele cuprind in exclusivitate hoteluri sau complexe de categoria 5-6 stele si croaziere ale unor armatori premium.

Selectia este riguroasa si se face in functie de locatia inedita, paleta gastronomica deosebita, dotarile de wellness si tratament, precum si cele pentru activitatile sportive (de ex. golf). La alegerea categoriei camerelor criteriile au fost foarte stricte confortul variind intre camere standard de lux pana la suite si vile.

Transferurile au si ele caracter exclusivist. In functie de hotel si locatie sunt puse la dispozitia clientilor limuzine private, barci cu motor sau elicoptere.

Dertour Romania
Adresa: Str. Vulturilor nr.98A, Et.7
Telefon: 0720.000.789, 021.327.74.78
Email: service@dertour.ro
Website: www.dertour.ro