DHL este prezent în peste 220 de tari si teritorii din toata lumea, fiind compania cu cea mai larga raspândire internationala. Cu o forta de munca ce depaseste 350.000 de angajati, noi oferim solutii pentru un numar aproape infinit de necesitati logistice.

DHL este parte a companiei lider mondial în domeniul postal si logistic, Deutsche Post DHL Group, si cuprinde unitatile operationale DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight si DHL Supply Chain.

In Romania DHL Express are o experienta de 25 de ani pe piata din România, aproape 500 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate în cele mai importante orase de pe întreg teritoriul tarii.

Livrari expres oriunde în lume, expedieri de marfuri cu avioane, camioane, vapoare si trenuri; servicii de depozitare, care depasesc simpla magazionare si includ totul de la împachetare pâna la reparatii; livrari postale internationale; expedieri personalizate si specializate – când vine vorba de logistica, este DHL.

DHL Express Romania
Calea Floreasca nr 169 A, corp A, et 8
Telefon: 021 222 1 777, *345
Website: www.dhl.ro