Incearca bucataria mexicana! O explozie de arome si culori!

El Torito este un restaurant mexican inconfundabil, cu linii si elemente de design foarte colorate. Decorul, ritmurile incitante ale muzicii mexicane si mirosul devastator de mancare mexicana savuroasa, variata nepicanta sau picanta (dupa preferinte), sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurantul nostru un loc perfect pentru o iesire cu prietenii, colegii de birou sau familia.

Fa-ne o vizita si vei intelege pasiunea noastra pentru bucataria mexicana.

5 motive pentru a ne vizita. 5 sentimente pentru o experienta de neuitat la Restaurantele Mexicane El Torito & Taqueria El Torito!

1. Mexic este una dintre tarile cele mai vizitate din lume si poate sa se mandreasca cu peste 30 de obiective turistice care au fost adaugate la Patrimoniul Mondial UNESCO.

2. Muzica Mexicana LIVE (Fredi Camacho & Ana Maria Petre, Rafa D Cuba, Biu Marquetti, Fabian Sanchez, Mariachi)

Mariachi este un gen de muzică care își are originea în statul Jalisco, în vestul Mexicului. Este o integrare de instrumente cu coarde puternic influențat de efectele culturale ale dezvoltării istorice din vestul Mexicului.

De-a lungul istoriei de mariachi, muzicienii au experimentat cu instrumente de alamă, vânt, și percuție. Mariachi este important pentru studiul de muzică mexicană, deoarece, ca un ansamblu creat în timpul perioadei coloniale, si-a găsit esența ei în epoca postcolonială, a inflorit în timpul erei naționaliste,si are un impact global în aceste vremuri contemporane.

De-a lungul acestei evoluții, in mod particular din era naționalista, muzica mariachi a devenit emblematica pentru muzica mexicană datorita insusirii diferitelor forme de cântec regionale mexicane, experimentate in programele de radio populare, apar în primele filme mexicane și în timpul campaniei prezidențiale (Loza 1993, Turino 2003 , Sheehy 2005, de la Mora 2006, Jáuregui 2007).

Ansamblul Mariachi în general, constă din viori, trompete, o chitara clasica, o vihuela (o, chitara cinci șir de înaltă ținută morală), un guitarrón (un bass acustic mare) și, ocazional, o harpă sau două. Se îmbracă în costume de argint împânzit Charro cu pălării cu boruri largi. Originalii Mariachi au fost muzicieni de stradă mexicani sau Buskers. În afară de instrumentele specifice, muzica mariachi, este, de asemenea, remarcata pentru Grito Mexicano, un strigăt care se face la interludii muzicale într-un cântec, fie de către muzicieni și / sau de publicul ascultator.

3. Mancarea Mexicana: o explozie de culori si arome delicioase

Istoria bucatariei mexicane (mancare mexicana) este una lungă şi diversă. Se crede că produsele alimentare autentic mexicane ar fi derivat de la Indienii Maya.
Ei au fost în mod tradiţional vânători nomazi şi culegători. Tortilla de porumb cu fasole pastai era considerat un aliment de nelipsit, de asemenea preferau vanatul, fructele tropicale, şi peştele.

La mijlocul anilor 1300, intr-o perioada infloritoare a Imperiului Aztec, şi-au gasit drumul in bucataria lor ardeiul iute, mierea, sarea şi ciocolată. Animale salbatice cum ar fi curcile şi ratele au fost domesticite.

In 1521 Spania a invadat Mexic. Produsele alimentare spaniole au avut cea mai mare influenţă asupra bucatariei mexicane. Ei au adus animale, cum ar fi oi, porci şi vaci. De asemenea au adus cu ei produse lactate, şi usturoi, precum şi mai multe plante diferite, de grâu şi condimente.

Acela a fost momentul in care poporul mexican a asimilat alte bucatarii, din Insulele Caraibe, America de Sud, franceza, portugheza şi Africa de Vest. Din cauza acestui lucru bucataria mexicana de astazi este foarte diversificata, iar unele feluri de mancare variaza de la regiune la regiune.

4. Ambientul Restaurantelor Mexicane El Torito & Taqueria El Torito

Din momentul in care pasesti la El Torito sau la Taqueria El Torito, ti se dezvaluie cu o sinceritate aproape copilareasca o lume fascinanta, colorata si plina de optimism al Mexicului.
Restaurantele noastre mexicane sunt inconfundabile, liniile rustice si elementele de design foarte colorate, iti transmit un sentiment de legatura intre civilizatie si natura.

Peretii sunt o explozie de culori calde si vesele, decorati cu tablourile de un optimism pitoresc al faimosului pictor mexican, Diego Rivera si lampi in forma de soare.
Toate aceste elemente, la care se adauga sombreros, ritmurile incitante a muzicii mexicane si mirosul devastator de delicios al mancarurilor, fac din restaurantele mexicane El Torito & Taqueria El Torito un loc perfect pentru o iesire cu prietenii sau colegii de birou la un shot de tequila.

Meniul restaurantelor noastre reprezinta un adevarat carnaval de culori, arome, gusturi si texturi. Fiesta gastronomica poate incepe cu un platou de nachos cu salsa si guacamole pentru a intra in spiritul petrecerii, iar apoi va asiguram ca va fi foarte greu sa alegeti din varietatea de burritos, taquitos, fajitas si tacos sau din renumitele griluri mexicane.
Portiile sunt enorme, ca la mama lor acasa, asa ca flamand de la mancarea mexicana – restaurantele mexicane El Torito & Taqueria El Torito nu ai cum sa pleci.

5. Oamenii care scriu zilnic aceste povesti…

Personalul din bucatariile El Torito & Taqueria El Torito are o experienta de peste 18 ani in gastronomia exotica, mancare mexicana, iar de aproximativ 8 ani iti fac draga amigo’, tie, prietenilor, tuturor persoanelor dragi si strainilor, zile picante, colorate si pline de savoare.

El Torito
Adresa: Iancu Capitanu, Nr.30
Rezervari: 0728 176 059, 021 252 66 88
Email: eltorito@eltorito.ro
Website: www.eltorito.ro

Taqueria El Torito
Adresa: Apolodor, Nr. 3
Telefon: 031 419 66 88
Email: taqueria@eltorito.ro
Website: www.eltorito.roRezerva Online ACUM