Clubul de dans HobbyDance organizeaza cursuri de dans din anul 1999 – este membru al Federatiei Romane de Dans Sportiv, cu rezultate remarcabile in dansul sportiv de performanta atat la nivel national cat si la nivel mondial.

Dansul sportiv este un sport de echipa constand in parteneriatul intre un baiat si o fata intr-un cuplu de dansatori ce interpreteaza pe muzica diferite ritmuri utilizand tehnici specifice. De-a lungul timpului s-au cristalizat doua sectiuni in functie de caracterul si provenienta dansurilor: sectiunea standard sau europeana (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step) si sectiunea dansurilor latino-americane (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Organizam cursuri de dans pentru copii si adulti, de la nivel de initiere pana la inalta performanta. Lectiile de dans sunt de grup sau private.

Lucram cu viitorii miri la coregrafie pentru nunta. Organizam workshopuri si tabere de dans. In salile noastre organizam petreceri tematice, onomastici, majorate etc.

Clubul de dans HobbyDance
Adresa: Str. Eclipsei 14B (Popesti-Leordeni)
Metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB)
Telefon: : 0722 888 094/ 0720 40 dans (3267)
Email: hobbydance@gmail.com
Website:  www.hobbydance.ro