Suntem cel de-al doilea JW Steakhouse deschis în Europa, un concept de restaurant contemporan, bazat pe calitate, bun-gust si confort.  Si multa carne de vita. Dar nu oricare, ci faimosul Black Angus importat special din SUA si selectat conform criteriilor drastice ale USDA (U.S. Department of Agriculture).

În JW Steakhouse poti sa îti alegi din lista zilei bucata de carne preferata, în cel mai potrivit gramaj, si sa-i urmaresti pe bucatari cum o prepara în bucataria deschisa, la faimosul nostru broiler la temperaturi de pâna la 750 de grade .

Dar nu totul este bazat pe carne. Meniul pe care ti l-am pregatit este unul complet, de la pui, miel, vita sau fructe de mare, pâna la supe si salate, fara a-i uita pe vegetarieni pentru care avem o serie de feluri speciale.

Si chiar daca steak-ul este rege aici, el nu e totul. JW Steakhouse este plin de surprize: oricând ai chef, te asteptam în propriul nostru Bourbon Bar, unde vei putea alege, cu ajutorul barmanului expert, cel mai potrivit whiskey american pentru ocazie. Pe care poti sa-l sorbi apoi într-o conversatie linistita în Cigar Lounge alaturi de un interlocutor care, la fel de bine, poate savura un pahar de vin din impresionanta noastra lista de vinuri de clasa din întreaga lume.

Nu în ultimul rând, în afara spatiului generos si deschis, suntem convinsi ca vei aprecia si facilitatea noastra de private dining, ce permite mese de grup sau speciale într-un cadru surprinzator de intim.

JW Steakhouse Bucharest
Adresa: Calea 13 Septembrie 90, Bucharest
Rezervari: 021 403 1903
Email: steakhouse@marriott.com
Website: http://jwbucharestcollection.ro/jw-steakhouse