Le Chateau este castelul din inima Bucurestiului, cea mai eleganta si cea mai spectaculoasa locatie destinata evenimentelor festive si ceremoniilor de gala.

Le Château îmbina, într-o maniera unica, polivalenta unei locatii de mari dimensiuni cu eleganta si somptuozitatea unei adevarate sali de bal din vremea în care aceasta era locul preferat de socializare al nobilimii.

Le Château îsi extrage permanent energia din echipa de profesionisti care transforma fiecare eveniment într-o amintire de neuitat.

Pentru ca imaginea Le Château este un cumul de experiente memorabile, de trairi intense si de perceptii senzoriale care va transpun într-o alta lume, idilica pe alocuri, însa complexa în esenta ei.

Localizat în zona Pietei Alba Iulia, Le Château a fost gândit, înca din faza de proiectare, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si pentru a veni în întâmpinarea asteptarilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii cand vine vorba de evenimente de anvergura.

Aceste nevoi au fost îndeplinite atât prin finisajele somptuoase, cât si prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare, asa cum putine ballroomuri din Bucuresti pot gazdui.

În designul Le Château Ballroom Bucuresti, stilul modern se împleteste cu luxul clasic al salonului de evenimente, stralucirea se reflecta în pardoselile ample din marmura intarsiata si picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunatoare si candelabre cristaline. Un salon de evenimente cum rar veti mai gasi in Bucuresti.

Wi-Fi de mare viteza, servicii de supraveghere video interioara si exterioara cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scena, lumini ambientale inteligente si lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni si un impunator ecran de proiectie. Conditii speciale pentru evenimente precum nunti, botezuri, evenimente corporate sau private.

Le Château Ballroom Bucuresti se mândreste cu un salon de evenimente de 500 de metri patrati, la care se adauga cei 260 de metri patrati ai terasei si un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati.

Pentru spectacole si prezentari de înalta tinuta, salonul de evenimente beneficiaza de o scena impunatoare de 130 de metri patrati, demna de un adevarat teatru si accesibila printr-o scara eleganta.

Facilitatile oferite de Le Château Ballroom Bucuresti acopera absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spatiu sa atinga perfectiunea: chef executiv de talie internationala, o terasa multifunctionala care poate fi amenajata pentru cocktailuri si ceremonii în aer liber, wine library, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni  si experimentati profesionisti.

Le Chateau
Adresa: Str. Turturelelor nr.11, Bucuresti
Rezervari: 0725 333 333 / 0731 23 00 00
Email: contact@le-chateau.ro
Website: www.le-chateau.ro