London Club este situat intr-o pozitie ultracentrala, accesibila cu usurinta, datorita retelei RATB cit si apropierii de statia de metrou Pta Romana. London Club pune la dispozitia clientilor 9 mese de biliard si 1 masa de snooker.

Mesele de biliard sunt de tip Chevillotte, si au urmatoare caracteristici tehnice:
– structura de otel: aceasta permite o dubla echilibrare a meselor si asigura cea mai buna stabilitate in timp, in comparatie cu mesele pe structura de lemn.
– mantele sunt Artemis K-66 Pro
– suprafata de joc este alcatuita din trei blaturi de marmura de Marmara de 5cm grosime, cu o planeitate sub 1/100 inch
– postavul de joc este Iwan Simonis 860, culoare apple-green. Acest postav este cel mai des folosit  in toate marile competitii.

Mesele de snooker sunt tip Riley, de 12 feet. Construite in acelasi fel ca si mesele de biliard, mesele de snooker sunt postavuite cu Iwan Simonis 5000.

Seturile de bile din dotarea tuturor meselor sunt Aramith, modelele PREMIUM, PREMIER si CASINO, iar toate mesele au gama completa de accesorii.

Salonul de snooker MASTER – VIP: Pentru cei care doresc o atmosfera de intimitate sau pentru o mai buna concentrare, London Club pune la dispozitie o masa de snooker situata intr-un salon izolat de restul clubului. La fiecare masa de joc sunt asigurate doua sau patru locuri de stat jos.

London Club
Locatie: Str. Biserica Amzei nr.21-23
Duminica – Joi: 12:00 – 01:00
Vineri – Sambata: 12:00 – 03:00
Telefon: 0788.566.366
Email: contact@londonclub.ro
Website: www.londonclub.ro