Lansat dintr-o pasiune autentica pentru oftalmologie si optometrie, Medical Optik este un spatiu care integreaza deopotriva optica medicala si consultanta estetica.

La Medical Optik clientii ne devin repede foarte apropiati. E probabil semnul ca afacerea noastra s-a construit in mod autentic in jurul asteptarilor: servicii de medicina oftalmologica, interpretare a retetelor, selectia ramelor de ochelari in functie de imperativele estetice si, evident oferte calibrate pentru bugetul fiecarui client in parte.

Totul se intampla sub acelasi acoperis, cu suportul unor specialisti de tinuta.

Medical Optik este o afacere de familie, lansata din pasiunea autentica pentru oftalmologie si optometrie, împreuna cu preocuparea constanta de a raspunde cât mai fidel asteptarilor fiecarui client în parte.

Aici beneficiezi de servicii de medicina oftalmologica, interpretarea retetelor, selectia ramelor de ochelari în functie de imperativele estetice si oferte calibrate pentru bugetul tau. Totul sub acelasi acoperis, cu suportul unor specialisti de tinuta.

Medical Optik este locul în care vei descoperi solutia la problema ta si, cu siguranta, rezolvarea ei îsi va face chipul mai interesant si ziua mai frumoasa.

Asa ca, te asteptam cu drag si, daca ai vreme, bem si-un ceai împreuna!

Medical Optik
Adresa: Bd. Ion Mihalache nr.104
Luni – Vineri: 09:00 -19:00
Sambata: 10:00 – 14:00
Telefon: 0723 443 353
Email: office@medicaloptik.ro
Website: www.medicaloptik.ro