Orasul Interzis este primul restaurant chinezesc de lux din România, care îsi propune sa ofere o experienta culinara veritabila chinezeasca – prin meniul care acopera specificul tuturor regiunilor din China, locatia cu totul speciala si echipa de bucatari chinezi, cu o ampla experienta dobândita în locatii de lux si numeroase scoli de specializare.

Astfel, numele ales reflecta cel mai bine valorile noastre. „Palatul Împaratului”, botezat în Europa si Statele Unite „Orasul Interzis”, reprezinta de mii de ani chintesenta si bastionul culturii chineze, pastrând vie identitatea acestui popor chiar si în perioada comunista.

În trecut Palatul nu era accesibil decât unui numar foarte restrâns de persoane, limitate la membri familiei imperiale, apropiati, generali de armata, reprezentanti ai aristocratiei, servitori, soldati si foarte rar invitati.

Restaurantul este amenajat in spirit asiatic iar spatiul obtinut este armonios si foarte stilat. Restaurantul a fost gandit pentru a oferi clientilor atat separeuri- oaze de intimitate si discretie, cat si spatii ample, deschise, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari.

Zona selecta si linistita in care se afla, dar si amenajarea spectaculoasa transforma terasa intr-un punct de atractie importanta atat pe timpul zilei, cat si noaptea.


In “Orasul Interzis” elementul cheie este reprezentat de selectia bucatarilor chinezi, care reprezinta garantia unui meniu chinezesc autentic, rafinat de la o luna la alta cu noutati si elemente surpriza. Meniul cuprinde retete specifice tuturor celor patru regiuni distincte ale Chinei.

In Zhejiang tehnicile de preparare se imbina perfect cu cele de decorare; regiunea Guangdong propune retete pe baza de fructe de mare, peste si pui iar Sichuang arome picant-piperate adorate de cunoscatori.

Mancarea Nordului ofera o selectie bogata de foetaje si elemente de patiserie, dintre care se remarca popularele “pachetele de primavara”.

Astazi numele pastreaza cu reverenta respectul pentru cultura chineza dar si ideea de exclusivism.

“Orasul Interzis” si-a deschis portile si gazduieste petreceri private si corporate, business lunch/ dinner, organizeaza workgroups, meetings si alte evenimente, intr-un mediu exclusivist si rafinat.

Sunteti invitati sa luati parte la o experienta culinara de neuitat si sa deveniti clientii speciali ai restaurantului nostru!


Orasul Interzis
Adresa: Str. Vasile Lascar nr.98
Rezervari: 0720 993 333, 0314.254.747
Luni – Duminica: 12:30 AM – 11.00 PM
Email: office@orasul-interzis.ro
Website: www.orasul-interzis.ro