Restaurantul Zen Garden este un restaurant ce isi doreste sa va incante prin unicitatea sa.
In timpul saptamanii sau in weekend, toti avem nevoie sa fim ZEN.

Muzica buna, lumina, vinurile atent selectionate, atmosfera calduroasa, intotdeauna insotesc o cina deosebita. Servirea ireprosabila, varietatea meniurilor, dar si decorul desavârsit va sunt oferite într-o nota de eleganta, intimitate si ospitalitate.

Va invitam asadar într-o calatorie exotica, plina de arome si culori, într-o armonioasa desfatare a simturilor.

A alege restaurantul dorit inseamna a alege savoarea, eleganta clipelor care va vor marca intreaga zi.

La ZEN GARDEN,  bucataria chinezeasca atent selectionata de catre chef Li Wei va va oferi o experienta culinara  de neuitat, iar aromele asiatice va vor purta intr-o alta dimensiune a simturilor.

Restaurantul dispune de  200 de locuri, organizate în  7 saloane elegante si rafinate si de o terasa superba,totul in plin centrul capitalei.

Atmosfera exotica pe care o doriti o veti gasi in cadrul terasei noastre, cascadele si decorurile oferindu-va energia pozitiva de care toti avem nevoie.

Restaurantul Zen Garden este gazda tuturor evenimentelor importante din viata  dumneavoastra, transformandu-le in evenimentele si povestile noastre pe care vom fi incantati sa vi le oferim la cel mai inalt nivel.


Experimenteaza minunata bucatarie asiatica acasa, la serviciu sau în oras cu prietenii si alaturi de noi.

 

Pentru ca dorim sa oferim preparate de o calitate exceptionala, pline de savoare, dar respectand totodata gustul si retetele traditionale chinezesti, toate preparatele noastre sunt gatite de bucatari chinezi din cele mai proaspete legume , fructe si carne.

Respectand retetele invatate in China, folosind condimente aduse de pe continentul Asiatic, bucatarii nostrii dau dovada de maiestrie in bucatarie si ridica gastronomia chinezeasca la nivel de arta. Fiecare bucatar are propria tehnica pentru reteta perfecta.

Va asteaptam cu o oferta variata din marea bucatarie chinezeasca.

Zen Garden
Adresa : Silvestru nr.3, Bucuresti
Rezervari: 0787.823.134, 021.211.00.61
Luni – Duminica: 12:30 AM – 11.00 PM
Website: http://www.zen-garden-restaurant.ro