In 2001 s-a deschis Tenis Club Bucuresti, un centru destinat sportului de agrement si de performanta creat prin preluarea fostei baze Cutezatorii si prin dezvoltarea a 6 terenuri de tenis, alaturi de o mica sala de fitness.

De-a lungul a 8 ani de experienta in domeniul wellness in Romania, am pastrat un standard strict al serviciilor pe care le oferim, conturandu-ne stilul propriu.

Astfel, in 2009, s-a nascut Pescariu Sports&Spa, clubul de sport pe care il visam la inceput, cu toate facilitatile de wellness de care va puteti bucura astazi pentru un trai frumos.

In sezonul de vara, clubul infloreste, iar clientii pot profita de o zi relaxanta si regeneranta impreuna cu toata familia la piscina Aqua sau la piscina exterioara.

La randul lor, cei mici se pot inscrie in programul de sport special gandit pentru ei (mini tenis, inot, scrima, karate, zumba, squash) unde se pot bucura de Summer Camp.

Noile tehnologii de intretinere si remodelare corporala in cadrul zonei de spa si masaj va rasfata tot anul, iar clasele de fitness si aerobic va creeaza apetitul pentru sport.

Tenis Club Bucuresti este una dintre cele mai moderne baze de antrenament de tenis din oras.

Clubul Pescariu Sports&Spa s-a slefuit treptat in anii de experienta ai proprietarilor sai, oferind astazi servicii premium atat in sportul de performanta, cat si in domeniul wellness.

Modernizata la initiativa lui Dinu Pescariu, unul dintre cei mai mari jucatori de tenis ai Romaniei, baza pe antrenament include 8 terenuri de tenis practicabile 12 luni pe an (atat pe zgura, cat si hard) adresate tuturor tipurilor de jucatori, de la incepatori la profesionisti, fie copii sau adulti.

Fiecare categorie beneficiaza de un program de antrenament bine structurat, variat si adecvat telurilor propuse, sub atenta coordonare a unei echipe de antrenori profesionisti de tenis, cu experienta interna si internationala.

Pescariu Sports&Spa va pune la dispozitie 2 terenuri de squash, ambele agreate de Federatia Mondiala de Squash. Sunt dotate cu instalatie de aer conditionat, pentru confortul dumneavoastra, iar echipamentul de squash poate fi inchiriat sau cumparat de la receptia clubului.

Squash-ul, considerat un sport al elitelor, are o bogata traditie. Acesta poate fi un mijloc placut de petrecere a timpului liber si de mentinere in forma, fiind un remediu excelent pentru stresul cotidian.

Practicand acest sport foarte dinamic, puteti arde un mare numar de calorii intr-un timp foarte scurt si va puteti imbunatati considerabil reflexele!

Pescariu Sports & Spa
Adresa: Str. Glodeni nr.3
Luni – Joi: 09:00 – 21:00
Sambata – Duminica: 08:00 – 22:00
Telefon: +4021.242.16.15
Email: office@pescariusports.ro
Website: www.pescariusports.ro