Va asteptam la showroom-ul nostru din Bucuresti pentru a alege cele mai frumoase lenjerii intime dintr-o gama variata de peste 2.000 de modele disponibile in stoc.

Consultantii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile din domeniu si va ofera posibilitatea de a proba tinutele, in cabina de proba, inainte de achizitie.
Cele mai sexy tinute va asteapta in showroom-ul din din Str. Orzari nr. 3 Sector 2 – la intersectia strazilor Calea Calarasi si Delea Veche.

Prin noul showroom, SevenSins isi propune sa intampine clientii intr-un cadru intim si placut, propice achizitionarii de lenjerie intima cu un spatiu permisiv, sute de produse expuse, cabine de proba spatioase si experienta de peste 5 ani a colectivului in consilierea clientilor pentru alegerea produsului ideal.

Lenjeria intima (desi nu este la vedere) are un efect spectaculos aspura psihicului nostru. Purtand lenjerie intima atragatoare te vei simti mai increzator/increzatoare in propriile forte, simti ca totul este posibil, ca poti reusi orice. De starea ta pozitiva se vor bucura si cei din jur, in special persoana iubita.

Seven Sins
Adresa: Str. Orzari, Nr. 3, Parter
Luni – Vineri: 09:00 – 18:30
Telefon: 021.539.22.04, 0721.22.33.88
Vanzari: comenzi@sevensins.ro
Office: office@sevensins.ro
Website: www.sevensins.ro