Numele meu este Ștefan Burdea și presimt că viitorul pantofilor sună tare bine. Sunt unul dintre cei care cred în echilibrul perfect dintre confort și adevăratul stil. Sunt un designer de pantofi care crede în puterea artei, a culturii, renumelui și eleganței.

Îmi place să fac lucruri de mână: pantofi la comandă. Modele, culori și combinații variate care cultivă ideea de eleganță masculină.
Pentru că fiecare zi începe cu un nou start. Iar noi, bărbații, avem nevoie să purtăm propria poveste. Una rafinată și unică care se reflectă în atitudine și ținută! Pentru ca povestea să rezoneze integral cu personalitatea noastră și ținuta, avem nevoie să o asociem cu o pereche de pantofi încântători.

Aici intru eu în scenă. Tocmai pentru că de-a lungul anilor m-am întrebat de ce oamenii nu vor să își exprime propria viziune în materie de pantofi care să le fie dedicați și să reziste ani buni. Asta înseamnă alegere proprie, mulțumire și stil !
Astfel, m-am angajat cu mare poftă să creez pentru oamenii pantofii autentici lucrați la comandă. Vorbesc de pantofi care fascinează bărbații, fură privirea femeilor și emană autenticitate.

Cu cea mai mare atenție la detalii, susțin și consiliez bărbații care înțeleg că un pantof de calitate merită un preț bun, indiferent de buget. Pentru că un stil bine definit este egal cu un pantof total diferit !

Sunt cel care pune accent ferm pe viitor și oferă bărbaților o serie de opțiuni. Scopul meu este să îi fac pe bărbați să se uite bine la ei și la picioarele lor. Pentru că prezența unui pantof elegant în picioarele noastre nu se compară cu absolut nimic. E o plăcere să porți o pereche de pantofi care să ți se potrivească perfect.

Pantofii lucrați de mine transformă orice bărbat într-unul sigur pe el și seducător. Indiferent de eveniment, orice apariție devine memorabilă!

Hai cu mine să purtăm pantofi adevărați!

Află mai multe despre pantofii mei pe: http://www.pantofi-lux.ro/

Magazin Calea Moșilor 59 București
Program de  L-V orele 11 – 18, Sâmbătă 10 – 16
Telefon Magazin: 0765.901.702
Online: www.pantofi-lux.ro