Paul Oppenkamp a ales să rămână în România în anul 2012, după șase ani de vizite repetate și a acceptat provocarea de a construi un concept care scoate in evidenta tehnici moderne de gătit punand accent pe creativitate în gătit.

Cu un bagaj mare de cunoștințe în domeniu, Chef Paul se simte privilegiat de oportunitățile oferite datorită alegerii sale de a călători în jurul lumii “este o mare oportunitate sa  experimentezi bucătăria tradițională a multor tari, pentru a înțelege fiecare ingredient și influența lor asupra vieții localnicilor în cele din urmă reusind sa înțeleg cultura fiecareia “.

Acelaşi lucru s-a întâmplat și cu preparatele tradiționale românești. De fiecare dată când a venit în România, a degustat preparate delicioase românești  facute in casa de mama soacra fiind benefice si vizitele in grădina bunicii la sat, sursa ingredientelor.

Paul, originar din Hoorn, a absolvit Școala de Arte culinare din Heeruwgowaard, Olanda. Călătoria lui gastronomica a început la o vârstă fragedă și a lucrat în restaurante de la 14 ani. Spiritul de bun coordonator, intensitatea și pasiunea dedicată gastronomiei, au ghidat cariera sa și la 24 de ani, a devenit Executive Chef, ajungand astfel sa conduca întreaga echipă.

Paul a ales oportunitățile care l-au ajutat sa puna în practică inventivitatea. In ultimii 5 ani, înainte de a deschide restaurantul, acum “atelierul” lui de creatie, a lucrat in bucataria exclusivista a mega yacht-ului  de lux, “The World” – cel mai mare mega iaht privat. Aici Chef Paul a depășit așteptările oamenilor cu experiențe gastronomice intense.

Restaurantul este acum locul în care Chef Paul transfroma în sculpturi delicioase prin magia texturilor, aromelor  și culorilor fiecare preparat. Restaurantul a fost mutat în Ianuarie 2017 și este acum într-o vila minunata pe Calea Victoriei 147, aproape de P-ta Victoriei.

Chef-ul de origine olandeza are o abordare modernă de gătit, combină tehnicile clasice cu bucătărie modernă și influente românești, rezultand in combinatii surprinzatoare de texturi si arome care revolutioneaza experiență culinară.

Cei care ajung în restaurant fac primii pași într-o călătorie de neuitat. La “the Artist” experiență culinară este transformarea într-o experiență a emoțiilor. Fiecare fel de mâncare este proiectat pentru a ajunge la toate corzile senzoriale. Aici veti experimenta gustul uimitor de ceva cu adevărat nou, inovator și delicios.

Pentru a oferi noi emoții și experiențe unice, în fiecare sezon Chef Paul creează o nouă colecție de capodopere delicioase, spre deliciul oaspeților fideli. Fiecare meniu este unicat datorita imaginației și măiestriei de a combina ingrediente de calitate, preparate cu metode creative și surprinzătoare in prezentare si care optimizează aroma.

Cu o ambianță elegantă într-un spatiu în care designul modern se îmbină cu elementele istorice ale proprietății bine conservate pentru a îmbogăți personalitatea, restaurantul “The Artist” creează un cadru perfect pentru o experienta unica, seri in doi, cu prietenii sau de afaceri.

Aici imaginația ta va fi contestată și limite gastronomice cunoscute vor fi demolate. Esti gata pentru o experiență unică?

Restaurant the ARTIST
Adresa: Calea Victoriei 147, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40728318871
Email: reservations@theartist.ro
Deschis de Marti pana Duminica intre orele:
12:00 – 16:00 pranz;
17:00 – 24:00 cina,
22:30 – Ultima Comanda
Luni Inchis
Website: www.theartist.ro