Trends HRB lansează tuturor profesioniștilor din industria horeca provocarea de a face parte dintr-o nouă inițiativă: Horeca Women, un eveniment menit să aducă în prim plan carierele și contribuția femeilor în cel mai frumos și provocator domeniu de activitate – ospitalitatea.

Prima ediție Horeca Women va avea loc pe data de 17 septembrie 2020, pe terasa Hard Rock Cafe, în intervalul orar 9.30-13, cu participarea a maximum 100 de persoane.

În ultimii ani, ascensiunea femeilor a devenit din ce în ce mai vizibilă. Dacă domeniul hotelier a fost, poate, mai ușor de „cucerit”, nici celelalte segmente din industrie nu au reușit să le reziste: tot mai multe afaceri din horeca sunt conduse sau deținute de manageri femei. Pe lângă profesionalism, determinare, disciplină, răbdare, rigurozitate și multă pasiune, femeile aflate în managementul companiilor din industria ospitalității aduc un plus de valoare și eleganță.

Horeca Women este prima conferință din România ce își propune să aducă în lumina reflectoarelor leadership-ul feminin din industria ospitalității, prin povești inspiraționale trăite și împărtășite de către speakerii invitați, femei și bărbați. Speakerii, profesioniști din industria hotelieră, restaurante, cafenele etc., dar și din partea furnizorilor, vor vorbi despre alegere, motivația din spatele determinării, experiențe ce pot marca o carieră de succes, mentorat și exemple inspiraționale, dar și despre viziune de business și provocări.

Structură

Panel 1 – Leadership în industria ospitalității

Determinare, adaptare, disciplină, perseverență și pasiune – sunt doar câteva aptitudini necesare pentru a reuși în provocatoarea industrie a ospitalității. Multe femei au fost și sunt atrase de acest domeniu, iar poveștile din spatele carierelor de succes sunt azi adevărate exemple inspiraționale și motivaționale.

Speakeri

 • Simona Constantinescu, CEO Ana Hotels
 • Daniel Mischie, CEO City Grill & Președinte HORA
 • Ioana Marian, Founder & CEO despreSpa / Președinte Asociaţia SPA România

Teme de discuție

 • Cât de dificil este să-ți construiești o carieră în industria ospitalității? Așteptări versus realitate.
 • Care ar fi principala motivație ce stă la baza traiectoriei către succes?
 • Care sunt cele mai mari provocări cu care se confruntă un lider?
 • Role model – Inspirație pentru tânăra generație.
 • Leadership în timp de pandemie: Cum poate fi gestionată criza provocată de situațiile ieșite din comun?

Panel 2 – Antreprenoriat: Provocări și perspective pe termen scurt

Într-un domeniu în care pasiunea trebuie completată de multă rezistență, putere fizică și psihică, reușita ţine de puterea de adaptare și atitudine. Avem multe exemple de succes, iar odată cu succesul se face remarcată și persoana din spatele businessului, fie că vorbim de un hotel, un restaurant, o cofetărie sau o cafenea.

Speakeri

 • Nicoleta Tilincă, co-owner Maize – farm to table
 • Radu Savopol, co-founder 5 to go & co-owner Cereal Crunch
 • Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PiatraOnline

 Teme de discuție

 • Ce presupune demararea unui business în horeca? Așteptări versus realitate.
 • Cum se poate construi și menține un business sănătos. Ce factori influențează dezvoltarea?
 • Care sunt cele mai mari provocări ale unei cariere în horeca?
 • Care sunt principalele direcții și obiective setate pentru prezent?
 • Cum se întrevăd proiecțiile de dezvoltare a businessului în viitorul apropiat?

Horeca women – Emerging leaders of the industry va avea loc pe terasa Hard Rock Cafe, cu participarea a maximum 100 de persoane, va fi organizat conform normelor în vigoare, cu respectarea strictă a regulilor de distanțare fizică și de protecție. În același timp, va fi transmis live prin platforma Youtube.

Mai multe detalii despre concept, speakeri, program și modalități de înscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului – horecawomen.ro.

Moderatorii evenimentului: Carmen Ionescu, editor in chief TrendsHRB și Cezar Munteanu, Consultant de specialitate în industriile horeca și alimentară.

Parteneri: Dr. Oetker ProfessionalFarmecMaresiInternational BloemenTex Tech

Partener instituțional: FIHR

Parteneri media: Vinul.roGastroArtRappel des titresVIPsyle.ro