Arena Regia Hotel & Spa va ofera servicii de cazare de lux in camere care imbina design-ul unicat cu confortul. Toate camerele beneficiaza de televizoare LCD si logii. Camerele noastre duble deluxe va ofera facilitati de cea mai inalta calitate si spatii extravagant decorate, cu mobila executata la comanda si bai luxoase.

Camerele noastre duble deluxe de familie sunt aerisite si spatioase, si sunt gandite special pentru a va oferi tot necesarul unei vacante relaxante.

Deluxe de familie consta in 2 camere comunicante: o camera cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi (twin). In deluxe de familie se pot caza 3 adulti si un copil pana in 14 ani, sau 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani.

Toti oaspetii nostri beneficiaza de internet gratuit in intreaga incinta a hotelului.

Somptuoasele noastre apartamente creeaza noi standarde in materie de concept luxury hotel. Design-ul unic pe teme din toate colturile globului reflecta un aer cosmopolit si ofera o oaza de desfatare estetica pentru oaspetii nostri.

Regasiti-va stilul personal si alegeti apartamentul care va reprezinta! Apartamentele pot gazdui maxim 2 adulti si un copil (de pana la 12 ani).

Sala de fitness perfect proportionata va ofera o gama variata de aparatura de inalta performanta intr-o ambianta intima si relaxanta. Aveti acces la cele mai noi echipamente cardio si de forta care va vor satisface toate nevoile.

Antrenorii nostri experimentati va stau la dispozitie pentru a va oferi programe de fitness personalizate in functie de cerinte.

Arena Regia Hotel & Spa beneficiaza de o luxoasa piscina interioara inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii.

Delectati-va cu bauturi calde sau racoritoare de la bar in timp ce va relaxati la piscina.

Bine ati venit la Arena Restaurant & Bar, unde puteti savura bucataria clasica frantuzeasca si bucataria de lux moderna intr-o ambianta deosebita.

Incepeti cu o bautura fina la bar, dupa care alegeti vinul perfect pentru a va acompania felurile delicioase.

Arena Regia Hotel & Spa
Adresa: Bd Mamaia Nord 77
905700 Mamaia Nord, Constanta
Telefon +40 241 607 920 |
Email: reservations@marinaregia.com
Website: www.marinaregia.com