Asezat in centrul statiunii, la numai 20m de plaja, fostul Hotel Bucuresti a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist roman Gheorghe Hagi. Dupa un amplu proces de renovare si transformare, hotelul a fost ridicat la standarde inalte. Doi ani mai tarziu, la 4 Iulie 2001, un nou hotel de 4 stele s-a adaugat pe harta Mamaiei – Hotelul IAKI.

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac, nisipul auriu mangaiat atat ziua, cat si noaptea de briza marii, apa cristalina a Marii Negre atmosfera relaxanta si exclusivista sunt doar cateva dintre elementele ce transforma Hotelul IAKI intr-o locatie speciala intre hotelurile din Mamaia.

Hotelul IAKI ofera cazare in 122 de camere si apartamente, totalizand 244 locuri.

IMPORTANT: Camerele vor fi rezervate pentru dvs. pâna la ora 18:00 în ziua sosirii, cu exceptia cazului în care se convine altfel cu Departamentele noastre de receptie sau de rezervare. Prin urmare, hotelul are dreptul sa elibereze camera rezervata dupa ora 18:00 daca oaspetele nu a sosit la acel moment.

Toate camerele sunt dotate cu minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, linie internationala de telefonie si acces Internet, seif. In plus, apartamentele SUPERIOARE, EXECUTIVE si PREZIDENTIALE beneficiaza de “tratament VIP”: cafea si apa

Hotel IAKI
Mamaia 900001, Constanta
Telefon: +40241 831 025
Email: reservation@iaki.ro
Website: http://www.iaki.ro