Magazinul El Unico este un concept store destinat tuturor pasionatilor de trabucuri, precum si celor care doresc sa se initieze in arta fumatului si care apreciaza produsele de calitate.

Trabucurile fabricate manual, bauturile fine, precum si accesoriile disponibile in magazinele noastre, va vor invalui simturile si se vor plia pe stilul dumneavoastra de viata, imbogatindu-l.

S.T. Dupont datoreaza unul dintre cele mai mari succese ale sale, Bricheta Dupont, maharajahului din Patiala, care a comandat o suta de posete fabricate din Lac Chinezesc pentru consoartele sale, fiecare dintre acestea continad o bricheta din aur masiv.

Atelierul a petrecut trei ani pentru onorarea acestei comenzi fabulose ai în 1941, S.T. Dupont a produs prima bricheta de lux ce se reincarca cu benzina, urmata rapid de celebra linie 2, într-un design inspirat din anii 30.

Bricheta Dupont este fabricata in totalitate manual, sculptata din alama masiva si semnata de catre artisul ce a fabricat-o, într-o simfonie de metale fine (aur, paladium) si amprenta lacului Chinezesc.

Pielea de vitel, pielea de miel si pielea de bizon, piei naturale, suple ce confera frumusete de-a lungul timpului – sunt selectionate exclusiv din Franta, Italia si Spania si trebuie sa întruneasca standardele de calitate necesare în procesul de fabricatie traditional.

Sunt efectuate manual mai multe operatii, inclusiv taierea, coaserea si asamblarea, în concordanta cu criteriile stabilite în timp. Stilul propus este inspirat din trecut, cu accente catre viitor.

Liniile sunt elegante, confortabile si rezistente, acordându-se o atentie speciala detaliilor. Un design contemporan si o practicabilitate optima. Un elegant mod de a-ti îndeplini dorintele din prezent si de a însoti generatiile viitoare.

GENTI PENTRU LAPTOP, PORTOFELE, HUSE PENTRU TELEFON, ETUIURI PENTRU INSTRUMENTE DE SCRIS, TRABUCURI,  BRICHETE, CURELE, COPERTE AGENDA.

Recunoscuta dupa faimosul clinchet unic la deschiderea brichetei, acestea a devenit imediat un simbol al statutului, atragand dupa sine, un adevarat un cult. La scurt timp, aceasta a devenint un must pe scena artistica incluzandu-i pe Picasso ?i Warhol, sau la Hollywood, lista clientilor fideli ai brand-ului S.T. Dupont incluzandu-I pe Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Humphrey Bogart.

Ne dorim ca prin intermediul site-ului sa va aducem in atmosfera minunata oferita de lumea tigarilor de foi si sa va tinem la curent cu aparitiile celor mai noi produse. Vizitandu-ne, veti mai descoperi si minunatele instrumente de scris, S.T. Dupont si nu numai.

 

 

El Unico Otopeni  
Aeroportul Henri Coanda
(Otopeni)Terminal,Plecari
Luni-Duminica: 07:00- 19:00
Telefon: 0740.027.200
Email: elunico@bestvalue.ro

El Unico Baneasa Shopping City
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.42D
Luni-Duminica: 10:00- 22:00
Telefon: 0741.021.445
Email: shopbaneasa@el-unico.ro

El Unico Cigar Lounge
Adresa: Bd. Primaverii 19-21
Luni-Joi: 12:00- 00:00
Vineri-Sambata: 14:00- 02:00
Duminica: 12:00- 00:00
Telefon: 0741.012.111
Email:elunico.primaverii@el-unico.ro

La Casa del Habano
Adresa: Str. Episcopiei nr.1-3
Incinta Hotelului Athenee Palace Hilton
Luni-Sâmbata: 10:00 – 22:00
Duminica: 12:00 – 19:00
Telefon: 0741 101 722
Email: shophilton@el-unico.ro

EL UNICO MEGA MALL
Adresa: Str. Pierre de Coubertin nr.3-5
Luni-Duminica: 10:00 – 22:00
Telefon: 0737 367 402
Email: elunico.megamall@el-unico.ro
Website: http://www.el-unico.ro