Gentlemen’s Corner este mai mult decat un magazin online care ofera produse ce corespund celor mai inalte exigente in materie de stil, calitate si tendinte. Gentlemen’s Corner este un mod de a fi. Este dovada ca va puteti gasi tinuta potrivita diverselor ocazii fie stand in fata calculatorului dumneavoastra, fie in ambianta eleganta si primitoare a sediului nostru.

Este dovada ca un produs poate fi in acelasi timp de cea mai buna calitate si la un cost decent. Aceasta este misiunea noastra: eleganta si calitate la un pret decent.

In prezent producem sub numele Gentlemen’s Corner costume, camasi, butoni, cravate , pantofi, batiste, papioane, dar gama de produse se largeste in fiecare zi. Gentlemen’s Corner nu ofera numai produse cu design deosebit, din materiale exclusiviste de cea mai inalta calitate, croite cu atentie, ci si un stil de a fi.

Intotdeauna este nevoie de produse de calitate la un pret corect. Gentlemen’s Corner incearca sa ofere exact acest lucru intr-o varietate ce combina stilul cu bunul gust. Suntem deschisi mereu la idei noi privind produsele si serviciile oferite de noi, telul Gentlemen’s Corner fiind crearea unei relatii speciale cu cei ce ne-au ales in preferintele lor.

Toate firmele cu care lucram sunt producatori foarte cunoscuti in domeniul lor de activitate, ce se disting prin calitatea si seriozitatea serviciilor oferite. Dintre cei mai importanti parteneri ai nostri amintim Vitale Barberis Canonico si Lanificio Cerruti – costume, Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia – camasi, Pentagono si Seta Como – cravate, Suveran – marochinarie.

Gentlemen`s Corner lucreaza costumele sub brand propriu in Romania, folosind materiale deosebite de la mari producatori din Italia. Nume renumite precum Vitale Barberis Canonico cu experienta de sute de ani in tesaturi din lana sau Cerruti cu ale sale realizari tehnice deosebite sunt furnizorii nostri de incredere.

Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia sunt companii de renume mondial ce produc tesaturi pentru camasi. Cu o experienta indelungata si dotate cu utilaje moderne de fabricare a materialelor pentru parteneri din toata lumea, lucrand cu branduri celebre de moda, acestea pot garanta o calitate exceptionala.

Seta Como este o adevarata fabrica de cravate, ce produce pentru multi retaileri romani, dar si pentru mari case de moda din afara. Folosind tesaturi deosebite intr-o exceptionala varietate a culorilor, Seta Como confera cravatelor eleganta si rafinament, un adevarat aer de noblete.

Suveran este distribuitorul din Romania a multor branduri ce isi lucreaza produsele din marochinarie in Italia, folosind numai piele naturala de cea mai buna calitate: Renato Balestra, Ettore Bugatti, Coveri, Pierre Cardin, Luciano Pollini.

Gentlemen’s Corner Flagship Store
Adresa: Bd. Dacia nr. 119, sector 2
(langa Liceul Dimitrie Cantemir)
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00
Telefon: 021 3107094
Mobil: 0729 907934
Email:office@gentlemenscorner.ro

Gentlemen’s Corner Store – Apaca
Adresa: Bd. Iuliu Maniu nr. 7
(Galeria de Moda Apaca)
Luni – Vineri 10:30-18:30
Sambata 09:00 – 16:00
Mobil: 0723 388786
Email: apaca@gentlemenscorner.ro

Website: www.gentlemenscorner.ro