Apreciem calitatea, iar o intoarcere la traditie nu ar fi fost posibila fara cateva elemente pe care noi le consideram esentiale – un proces de productie exclusiv manual, materiale de la manufacturi cu o istorie de generatii si o interpretare moderna a elegantei masculine. In fond, niste valori la care adera orice gentleman urban.

Provocarea unui inceput este doar primul pas al oricarei calatorii personale. Am inceput sa producem cravate in urma cu cinci ani, iar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat in aceasta perioada este ca o poveste are nevoie de mai multe capitole pentru a fi ascultata.

Anumite valori cu care am pornit la drum au devenit o constanta a produselor noastre – calitatea exceptionala a materialelor, atentia la fiecare detaliu si inspiratia designului.

Conceptul Bespoke a aparut in secolul XIX in Anglia, o data cu faimoasele croitorii de pe Savile Row. In cazul cravatei, termenul nu isi pierde din insemnatatea sa istorica, manufactura fiind realizata bespoken, adica dupa indicatiile clientului.

Posibilitatile de personalizare sunt numeroase, amintind aici constructia, dimensiunile, materialele folosite dar si detalii demne de un dandy precum monograma.

 

The Urban Ties Showroom
Adresa: Popa Savu nr. 74
Telefon: +40746.569.689
Luni – Vineri: 11:00 – 20:00
Website: http://www.theurbanties.ro