Golf & Country Club Bucharest este un club privat, principalul partener al sau este Swiss Golf & Leisure Development, societate comerciala responsabila pentru coordonarea constructiei si gestionarea facilitatilor clubului.

Golf & Country Club Bucharest este proiectat ca un loc unic de intalnire intr-un un mediu primitor si rafinat. Acest cadru va reuni oameni din diverse domenii de activitate, toti impartasind valori sociale comune.

Clubul isi rezerva dreptul de a-si selecta riguros membrii, pentru a deveni membru este necesar sa va exprimati intentia si sa indepliniti conditiile aprobate de conducerea clubului.

Prima parte a complexului a fost realizata, driving rangeul si practice greenul va stau la dispozitie pentru a exersa loviturile de distanta si jocul de apropiere, antrenamentul Dumneavoastra va culmina cu puttingul pe o suprafata apreciata de golferii romani ca fiind in prezent cel mai bun green din Romania.

Pentru primii pasi in golf oferim cursuri de initiere care va vor permite acumularea cunostintelor teoretice si practice necesare pentru a avea acces pe un teren de golf aflat oriunde in lume.

In cadrul Academiei va oferim echipament si servicii profesionale de mentenanta prin intermediul Pro Shopului.

Golful este un sport care necesita invatare si antrenamente continue, de aceea va oferim un spatiu de antrenament sustinut de posibilitatea de a primi sfaturile unui instructor profesionist care va vor ajuta la  imbunatatirea calitatatii jocului si implicit la diminuarea handicapului, scopul oricarui golfer amator.

Unic in Romania prin complexitatea lui, terenul de golf este conform standardelor internationale si va putea gazdui competitii de golf omologate de PGA (asociatia golferilor profesionisti).

Designul facilitatilor de golf apartine lui Kurt Rossknecht, arhitect recunoscut, apreciat si premiat la nivel mondial. Kurt a proiectat peste 70 de terenuri de golf in Europa si in lume, bucurandu-se de apreciere si recunoastere in industria golfului, este o onoare sa il avem in echipa noastraFacilitatile destinate golfului curpind:
– un teren profesionist de 18 cupe, par 72, lungime totala 6325 metri;
– un teren antrenament de 6 cupe;
– zona de antrenament pentru pitching, chipping si putting;
– driving range cu o lungime de 300 metri;.

Terenul de golf de 18 cupe are o lungime totala de 6325 metri si un par 72, este astfel conceput pentru a integra lacuri a caror suprafata depaseste 6 hectare.

Prezenta obstacolelor de apa laterale si frontale, perfect imbinate cu obstacole de nisip strategic pozitionate face ca jocul de golf pe acest teren sa fie spectaculos, asigurand satisfactia viitorilor membri, ai invitatilor acestora si a vizitatorilor ocazionali.

Proiectul este localizat la mai putin de 5 km de granita Bucurestiului, pe teritoriul administrativ al localitatii Zurbaua, intre Chitila si Buftea, la sud de padurea Buftea.

Pozitionarea in vecinatatea capitalei, la o distanta de aproximativ 25 km de Piata Universitatii si aeroportul international Henri Coanda, in interiorul zonei metropolitane, asa cum este aceasta descrisa de strategia de dezvoltare urbana a capitalei, intre cele doua inele de centura ocolitoare ale orasului contribuie la sporirea atractivitatii acestei destinatii.

Accesul se poate face pe doua rute, cartier Bucurestii Noi – Chitila – Sabareni – Zurbaua sau cartier Militari – Centura – Dragomiresti – Zurbaua, in viitor accesul se va face direct din primul inel de centura ocolitoare al capitalei.

Golf & Country Club Bucharest
Adresa: Zurbaua (la 5 km de Bucuresti)
(intre Chitila si Buftea)
Telefon: +40722 569 149
Email:academy@golf-bucharest.ro
Website: www.golf-bucharest.ro