Deschis in noiembrie 2000, sub brandul Marriott, hotelul a fost rebranduit in 2004 ca JW Marriott, primul din Europa sub acest nume.

Hotelul este recunoscut drept un adevarat oras in mijlocul orasului datorita complexitatii serviciilor pe care le pune la dispoziti oaspetilor si clientilor sai: 402 camere si apartamente, cele mai spatioase din Bucuresti, 12 sali flexibile pentru evenimente si conferinte, cu o suprafata totala de 2.000mp, cinci restaurante si lounge-uri, precum si o terasa de vara.

Hotelul este localizat in imediata apropiere a unuia dintre cele mai reprezentative monumente din oras – Palatul Parlamentului si la doar cateva minute distanta de alte atractii turistice: Gradina Botanica, Opera Nationala sau Centrul Vechi al Bucurestiului.

Cele 402 de unitati de cazare sunt dispuse pe trei etaje executive si patru etaje standard, fiind compuse din doua apartamente prezidentiale, 21 de apartamente eterogene, cu suprafete de la 70 la 125mp si 379 de camere, cu o suprafata medie de 36.8 mp.

Numitorul comun al tutor este amenajarea intr-un stil clasic si elegant, ce asigura oaspetilor o sedere relaxanta si productiva.

Oaspetii hotelului beneficiaza de acces gratuit la centrul de fitness World Class Health Academy, dotat cu un echipament modern si o serie completa de facilitati si servicii: ore de aerobic, spinning, piscina acoperita, terenuri de squash. Servicii de spa sunt de asemenea disponibile.

Pentru organizarea de evenimente, hotelul pune la dispozitie 12 sali de conferinta, cu o suprafata totala de 2.000 m2, intre care doua sali de bal si 10 sali de dimensiuni diferite, toate beneficiind de lumina naturala.

Spatiile sunt deosebit de versatile, putand gazdui o paleta completa de evenimente corporate sau personale, de la intalniri de 6 persoane pana la conferinte de 1.700 de participanti.

Servicii complete de outside catering sunt de asemenea disponibile.

Oaspetii hotelului pot opta pentru o masa delicioasa la unul dintre cele sase restaurante si baruri din hotel: JW Steakhouse, Cucina, Champions Sports Bar & Restaurant, Vienna Lounge, Pavillion Lounge si terasa de vara The Garden.

{EN} JW Marriott Bucharest Grand Hotel welcomes you to Romania’s capital city with historic elegance and an unwavering commitment to excellence. Located next door to the Palace of the Parliament, our hotel is just a few moments from Bucharest’s legendary Old Town, and provides convenient access to both railway and subway stations.

Make yourself comfortable in recently refreshed rooms, which boast oversized Smart TVs, pillowtop beds and marble bathrooms with lighted makeup mirrors.

Upgrade to one of our suites – the largest in Bucharest – for additional space and access to the Lounge. Additional perks at our luxury hotel include several outstanding restaurants, an outdoor terrace for summer dining, a spa and a heated indoor pool – as well as a shopping gallery and a casino.

If you’re hosting an event in Bucharest, you can take advantage of our expansive venue spaces, which include the stunning Grand Ballroom. Join us to discover the luxury of JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a true “city within a city”.

JW Marriott Marriott Bucharest Grand Hotel
Adresa: Calea 13 Septembrie 90
Telefon: +4021.403.00.00
Email: jw.bucharest@marriott.com
Website: www.grandhotel.ro