Recunoștința este una dintre valorile după care mă ghidez atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Apreciez fiecare conexiune, fiecare oportunitate și provocare pe care o am, deoarece acestea contribuie constant la creșterea mea și la impactul pe care îl am. Principalul Scop din fiecare proiect pe care îl preiau și fiecare relație pe care o construiesc este să facă o diferență reală și măsurabilă și în viețile celorlalți.

Mihai Căldăraru este un exemplu remarcabil de profesionalism și dedicare în slujba comunității.„Iubesc oamenii și îmi face plăcere să-i ajut. Viața este foarte scurtă, iar noi venim pe acest pământ cu un anumit scop. Doresc să fac cât mai multe lucruri benefice, ca să știu că nu am trăit degeaba. Nu știm niciunul dintre noi cât mai avem de trăit, deci să fim buni unii cu alții.”

Mihai Căldăraru, continuă să sprijine familiile nevoiașe, oferindu-le haine, alimente și alte lucruri necesare.

Acordă o atenție deosebită copiilor defavorizați din medii vulnerabile și persoanelor vârstnice pe care le vizitează în căminele de bătrâni, ducându-le mici daruri pentru a le face zilele mai fericite. Prin implicarea sa constantă în sectorul de afaceri precum și în activitățile caritabile, Mihai Căldăraru demonstrează că succesul adevărat se măsoară nu doar în realizări profesionale, ci și în impactul pozitiv asupra comunității și în grija față de semeni.

Se apropie ziua mea de naștere și abia aștept să fiu înconjurat de toți prietenii cu care îmi doresc să marchez această zi specială printr-un gest cu adevărat semnificativ.

Această inițiativă este extrem de importantă pentru mine și cred cu tărie că, împreună, putem avea un impact pe termen lung. Orice donație făcută este o investiție în viitorul copiilor, asigurându-le îngrijirea, dragostea și oportunitățile de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Vă mulțumesc mult pentru generozitate! Gestul vostru va transforma în realitate dorința de ziua mea, aducând o schimbare reală în viețile acestor copii.

Mihai Căldăraru, împlinește 39 de ani, născut la data de 25.05.1986, de ziua lui, dorește să ajute copii defavorizați persoane cu varstnice.

DESPRE: Mihai Căldăraru

Amintirile lui Mihai Căldăraru (născut pe pe 25 mai 1986, un om credincios) din copilărie sunt legate exclusiv de casa de copii, orfelinat, cum vreți să-i spuneți, în cazul de față școala specială nr 6 din Capitală. „Doamne ajută”, este formula lui de salut şi Dumnezeu un personaj permanent al discuțiilor pe care le poartă. Ortografiază surprinzător de bine, comparabil cu scrisul unor demnitari, aleși sau puși în funcție.

Tânărul care schimbă lumea prin Bine! Să învățăm să apreciem. Apoi, să ne uităm în jur și să observăm că poate avem mai multe decât și-ar putea alții măcar sa viseze. „Alții”, copiii orfani, mame și tați uitați de pruncii lor în case dărăpănate, familii pentru care banii sunt prea puțini pentru bomboanele.

Pentru acești „alții” își dedică viața Mihai Căldăraru, un tânăr jurnalist care dăruiește. Zâmbete, speranță și pâine. Dăruiește și jucării, și chicoteli și vise împlinite, acolo unde, la prima vedere, am spune că Dumnezeu nu mai e, însă, ascultându-l pe Mihai înțelegem că Dumnezeu lucrează prin oameni și e prezent în fiecare dintre noi, cei care alegem să facem o faptă bună.

Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale l-au încurajat pe tânărul Mihai să-și îndeplinească visul: de a ajuta copiii care au trecut prin aceleași suferințe asemenea lui. La prima vedere, pare a fi povestea obișnuită a unui copil ce a crescut prin centre de plasament. Și așa și este, în fond.

„Împlinesc vârsta de 39 ani”. Din păcate, pot să vă spun mult prea bine ce înseamnă să crești prin orfelinate, pe stradă, sau sa ai un start dificil, după vârsta de 18 ani, când ieși din sistem. Dar cum știți și voi, fiecare creștem și ne propunem niște obiective, bine organizate, în viața sa.

Asta am făcut și eu!

Știți, că fiecare pas pe care-l parcurg este să-i ajut pe alți copii, bătrâni și Persoane cu Dizabilități să aibă o viață mai frumoasă.

Acum, urmează să fie ziua mea de naștere și strâng dulciuri, alimente și produse igienico-sanitare, pentru copiii, bătrâni și persoane cu Dizabilități este bine primită!

„Fă o prăjitură sau o plăcintă și du-o la o casă de copii sau la un azil de bătrâni, strânge jucăriile cu care copilul tău nu se mai joacă și donează-le unor copii institutionalizați, cumpară o duzină de andrele și mohair pentru bătrânele de la căminul din apropierea locuinței tale sau fă orice altceva crezi că le-ar bucura, măcar puțin, sufletele însingurate. Îți garantez că bucuria ta va fi cel puțin comparabilă cu a lor“, spune Mihai Căldăraru.

„Am fost marcat de singurătatea oamenilor”, (…) „Reacțiile beneficiarilor sunt emoționante și diferite, unii ne-au spus cu lacrimi în ochi că nu le-a mai deschis nimeni ușa de multă vreme și că apreciază efortul nostru de a le aduce acasă ajutoarele alimentare.

O experiență emoționantă a fost cu o doamnă foarte în vârstă, care nu se putea deplasa, era cu cadru metalic. Am insistat să bat la ușă cred că preț de zece minute. Se mișca cu greutate şi nu auzea bine, când a deschis și ne-a văzut, a izbucnit în lacrimi spunându-ne că e singură și că nu mai avea ce mânca. Personal am fost marcat de singurătatea oamenilor și de condițiile precare în care trăiesc”, a declarat Mihai Căldăraru.

„De nenumărate ori am avut lacrimi în ochi” „După o zi în care am bătut la ușa a peste 20 de bunici, am empatizat cu fiecare în parte, le-am simțit teama și neputința, stări pe care le-am luat cu noi acasă. Reacţiile lor sunt sunt diverse. Își arată frustrarea, frica, neputința și revolta. Majoritatea se tem că vor închide ochii singur în casă și nimeni nu va ști nimic despre ei.

În acțiunile de distribuire a pachetelor, bunicii cu greu deschid ușa casei lor fiind cuprinși de teamă. Reușim să trecem de această barieră după ce ne legitimăm și menționăm instituția din partea căreia desfășurăm activitatea.

Recunosc faptul că am fost impresionat de o bunică în vârstă de 86 de ani, bolnavă de cancer, a cărei fiică a decedat în urmă cu aproximativ doi ani, tot din cauza acestei boli necruțătoare, iar singura persoană pe care a mai avut-o alături, până în urmă cu şase luni, a fost ginerele ei, care a decedat.

Bunica ne-a mulțumit printre lacrimi că i-am bătut la ușă și i-am oferit un sprijin real care să o ajute să treacă de această perioadă fără să mai părăsească locuința ei care este mai sigură decât orice altceva în aceste momente. De nenumărate ori am avut lacrimi în ochi și am simțit că această perioadă nu se va sfârși niciodată”, spune Mihai Căldăraru.

„Dumnezeu nu m-a lăsat, mi-a trimis un înger”

„Cea mai emoţionată experienţă pe care am avut-o a fost de la un bătrân de 86 ani, cu probleme de sănătate majore, care, cu lacrimi în ochi şi cu mâinile tremurânde, mi-a spus: Dumnezeu nu m-a lăsat, mi-a trimis un înger.

Cu lacrimi în ochi i-am înmânat pachetul cu alimente şi apă şi mi-a spus că o să fie bine. Suntem, înainte de toate, oameni. Ne marchează fiecare om neajutorat, care ne povesteşte, în câteva minute, experienţele şi trăirile lui. Este greu, avem şi noi părinţi, dar ne bucurăm că putem să ajutăm oameni care nu au pe nimeni”, a mărturisit Mihai Căldăraru, care a început distribuţia pachetelor cu alimente şi apă pentru persoanele fără aparţinători.

Mai trebuie spus că Mihai Căldăraru, doreşte să facă oameni fericiţi de ziua lui, dăruindu-le cadouri şi speranţă. În acest moment, Mihai Căldăraru se află în plină campanie umanitară, încearcă să adune sponsorizări pentru a oferi ajutor celor care nu au posibilităţi financiare şi trăiesc la limita subzistenţei.

Oricine are de oferit alimente neperisabile, materiale igienico-sanitare sau orice altceva, care poate constitui un ajutor pentru persoanele defavorizate, este rugat să ia legătura cu organizatorul sunând la numărul de telefon: 0739.377.777.