Imbunatatim calitatea vietii prin design de interior de inalta valoare (estetica si functionala), pe care suntem capabili sa il oferim la un cost (timp si bani) accesibil unei categorii largi de beneficiari.

Suntem trend-setteri si prima optiune pentru toti cei care apreciaza valoarea designului interior. Suntem un factor important in educarea pietei si in formarea profesionistilor.

Avem viziunea si ne asumam responsabilitatea intregului proces, transformandu-l intr-o experienta creativa incarcata de satisfactii, alaturi de cei mai buni profesionisti din domeniu (arhitecti, designeri, producatori, echipe de montaj).

Contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri promovand designul si productia realizate in Romania, la cele mai inalte standarde, alaturi cele mai renumite branduri la nivel international.

Performanta nu se poate obtine de catre amatori, ci    doar de catre profesionisti, iar noi ii avem pe cei mai buni. Pentru noi,  fiecare client este  un VIP, de aceea  ii punem la dispozitie un consilier  personal, care isi  asuma responsabilitatea rezultatului final.

Creativitate si Cooperare.  Generam design de interior de inalta valoare  printr-un proces de co-creare,  in care beneficiarul participa activ, alaturi  de profesionistii pe care noi ii punem la dispozitie.

Solutiile  obtinute in  acest mod sunt in acelasi timp inovatoare, optimizate si perfect adaptate  fiecarui context,  aducand satisfactii intregii “echipe”.

Imbunatatire continua. Suntem mereu la zi cu ultimele tendinte in design si tehnologie, ne imbunatatim  in permanenta solutiile si ne selectam partenerii pentru a putea furniza design de interior de inalta valoare  la un cost accesibil. Stimulam dezvoltarea personala a tuturor celor implicati in activitatea companiei.

Cand vine vorba de amenajari interioare, majoritatea se gandesc in primul rand la cost (e suficient sa urmaresti anunturile publicitare ale marilor lanturi de retail din domeniu), dar noi ne gandim in primul rand la valoare.

Din punctul nostru de vedere, aceasta este ordinea fireasca, scopul amenajarii unui spatiu  fiind in primul rand acela de a genera o valoare cat mai inalta (care se poate masura in functie de destinatia spatiului, prin nivelul de confort, buna dispozitie, impact social sau comercial pe care il induce) si abia apoi, in plan secundar, ca aceasta valoare sa fie obtinuta cu un cost (nu numai bani, dar si timp si efort cheltuit) cat mai redus.

Nu ne adresam numai celor care sunt dispusi sa faca investitii de amploare, ci tuturor celor care doresc sa investeasca inteligent – adica sa obtina maximul de valoare posibil raportat la volumul investitiei pe care sunt dispusi sa o faca.

In viziunea noastra, orice client, indiferent de bugetul pe care il are la dispozitie, merita un tratament VIP si in acest sens i se ofera din primul moment un consilier personal dedicat, care isi asuma responsabilitatea intregului proces, pana la finalizare si chiar dupa aceasta, prin garantia si service-ul acordat, fiind mereu la dispozitia clientului.

In viziunea noastra, valoarea unei amenajari se obtine printr-un proces de  “co-creare”, in care clientul (beneficiarul), aflat in centrul atentiei, lucreaza alaturi de o echipa de profesionisti orchestrata de catre un consultant personal de incredere.

Delta Studio Bucuresti
Adresa: Strada Progresului, Nr. 1-3
(Intersectia Razoare), Sector 5
Luni-Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 09:00 – 15:00
Telefon: 021/411.25.46
Comenzi ONLINE: +40773 367 494
Email: office@deltastudio.ro
Website: https://www.deltastudio.ro