ESOP are la baza lucrul cu oameni si pentru oameni. Pentru oameni ca dumneavoastra care cauta parteneri de incredere si solutii pe termen lung. Suntem o companie dinamica, cu un comportament proactiv si o gandire antreprenoriala, avand peste 14 ani de experienta.

ESOP este un consultant vertical, care asista cu profesionalism toate partile implicate intr-o tranzactie imobiliara, avand o intelegerea completa a pietei imobiliare.

Avand una dintre cele mai mari echipe de consultanti specializati in piata de birouri din Romania, firma noastra este pregatita sa va ofere solutii personalizate nevoilor dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o suprafata de cateva mii de metri patrati sau de cateva sute de metri patrati.

ESOP se numara printre primii 5 jucatori din piata de birouri in privinta suprafetelor tranzactionate in ultimii 3 ani (peste 103.000 mp de spatii de birouri).

Avem probabil cel mai extins portofoliu de spatii de birouri in centre de afaceri si vile, peste 3.000 de proprietati, si credem ca suntem cea mai sigura si eficienta sursa de cautare a unui spatiu de birouri pentru companii aflate in diversele faza de dezvoltare a afacerii.

Dezvoltatorii care doresc sa-si sporeasca eficienta activitatii, prin externalizarea procesul de vanzare a proiectelor rezidentiale, vor gasi la ESOP expertiza necesara pozitionarii eficiente a imobilelor in piata, a planificarii si implementarii eficace a campaniei de marketing si vanzari, astfel incat rezultatele obtinute sa contribuie la cresterea afacerii lor.

Investitorii care vizeaza achizitia de active imobiliare, vor gasi la ESOP importante resurse de evaluare a valorii reale de piata a spatiilor de birouri si a terenurilor cu destinatia de birouri sau proiecte rezidentiale, astfel incat decizia de investitie sa fie bine fundamentata si sa genereze un randament investitional peste media pietei.

ESOP Consulting
Adresa: Str Carol Davila Nr.40
Etaj 1, Sector 5, Bucuresti
Telefon: +40723.26.61.97, +4021.528.04.40
Email: office@esop.ro
Website: www.esop.ro