Orasul Predeal este localizat la 145 de km de Bucuresti si 26 de km de Brasov si iti ofera atat de multe motive pentru o calatorie de deconectare la munte.

La Rozmarin te bucuri de liniste, de ospitalitate si promptitudine. Hotelul are o traditie de peste 80 de ani si este locul in care te intorci indiferent de anotimp. Fiind situat intr-o locatie cu un peisaj alpin de neuitat, Hotelul Rozmarin este dedicat atat calatorului neobosit, cat si oaspetelui plecat in voiaj de afaceri sau romaticului incurabil.

Indiferent ca participi la un team building, o conferinta sau un eveniment privat, ne dorim sa te bucuri de sederea ta la noi si sa descoperi armonia perfecta intre relaxare si distractie.

Avem experienta si capacitatea necesara pentru a asigura un eveniment de succes. Rozmarin are un numar de 63 de camere, impartite in single, double sau triple, 1 studio si 5 apartamente.

Detinem 5 sali de conferinte, o parcare privata si sigura si multe alte facilitati.

Pentru a va bucura de o experienta completa in cadrul hotelului Rozmarin, te invitam in restaurantul nostru de renume, unde bucatarii Rozmarin te vor surprinde cu delicii tradi?ionale de calitate si gusturi autentice.

Asteptam cu drag sa ne vizitezi!

Hotel Rozmarin Predeal
Adresa: Bd.M. Saulescu nr.159, Predeal
Telefon: 0268 455 670
Email: rezervari@hotelrozmarin.ro
Website: www.hotelrozmarin.ro