Posibilitatile de relaxare sunt multiple si raspund celor mai exigente cerinte. Acest proiect este rezultatul pasiunii si al perseverentei, intr-un peisaj de basm desfasurat pe o suprafata de peste 10 ha „Puflene Resort” din Murighiol este noul etalon al ospitalitatii din Delta Dunarii.

Realizat pe marginea lacului, intr-un decor natural unic, „Puflene Resort” este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti impreuna cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul si eleganta te va surprinde la fiecare pas.

Oaza unica in Delta Dunarii, „Puflene Resort” este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala.

DE CE AR VENI TURISTII LA PUFLENE RESORT?
Sa se odihneasca in camere moderne cu mobilier confortabil si echipamente performante
Sa fie cazati într-un Resort din Delta Dunarii la care pot ajunge cu masina (din Bucuresti, in aprox 4 ore) si care este situat intr-un nod de legatura cu diferite lacuri si canale
Sa se plimbe pe aleile umbroase ale gradinii Resortului
Sa admire flora si fauna unica a Lacului Murighiol
Sa se plimbe cu barca pe numeroasele canale ale Deltei Dunarii
Sa practice pescuitul
Sa viziteze cetatea Halmyris
Sa se bucure de deliciile gastronomiei locale ce are ca elemente centrale produsele pescaresti si vinurile din podgoriile Sarica Niculitel si Babadag
Sa beneficieze de serviciile de inalta tinuta ale restaurantului
Sa participe la intilniri de afaceri ce au loc in sali moderne
Sa isi mentina tonusul cu ajutorul seriviciilor de agrement puse la dispozitie sala fitness, masaj, teren fotbal, teren tenis, teren volei, piscina.
Sa acceseze informatii de interes
Tiroliana – adulti
Aventura parc – copii

Puflene Resort
Adresa: Strada Portului Nr.98
Loc. Murighiol, Delta Dunarii,
Tulcea – 827150, Romania
Telefon: +40755 141 637, 0241 487 080
Email: rezervari@pufleneresort.ro
Website: www.pufleneresort.ro