Restaurantul Isoletta are la baza bucataria italiana si aduce excelenta prin preparate gatite cu pestele proaspat pescuit in apele Italiei. Bucataria este simpla dar pune in valoare materia prima, prin gust si arome. Personalul din bucatarie este condus de Domenico, un renumit bucatar sef italian cu experienta in restaurante din lantul Michelin.
Bucataria italiana e una cu radacini puternice in...
Aventura noastră a început în 2007 cu importul, evoluând apoi în anul următor într-un magazin Deli, și suntem in creștere pentru a deveni un mic restaurant. Incercam să redefinim o necesitate umana esentiala prin pasiunea pentru bucătăria italiană.
Brânzeturi italiene fine, trufe și produse alimentare de la mari si micii producători de alimente proaspete. Va invitam sa ne vizitati.
GRANO
Adresa: Str. Putul...
Locul în care gustul bucătăriei italienești întâlnește arta bunului gust, autentic mediteranean.Restaurantul Poesia a fost creat pentru iubitorii de experiențe gastronomice. De la decorul ce îmbină stilul glamour mediteranean cu accentele vintage–rustic, până la meniul rafinat și gustos, cu influențe ale bucătăriei italienești tradiționale îmbinate cu savoarea mediteraneană.
Echipa de bucătari testează și creează arome speciale, într-un meniu conturat cu...
Braseria CAJU by Joseph Hadad este conexiunea dintre trecutul si prezentul lui gastronomic. Simbolul CAJU reprezinta pasiunea lui Joseph pentru gastronomie, precum si detaliile care fac diferenta in bucatarie.
Braseria este situata in centrul orasului, pe o strada pitoreasca (Nicolae Golescu 16), în spatele Ateneului Român, un simbol care reprezinta una dintre principalele atractii ale orasului. Locul confortabil, are un...
La inceputuri - 1889 - primii pasi
Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expoziții de la Paris din 1890, localul se vede insa finalizat abia in 1892 datorita lipsei de fonduri. Maestrul Ion Mincu il denumeste „Bufetul de la Sosea”, iar in scurt timp acesta devine locul preferat al bucurestenilor reprezentati cu precadere de catre boieri.
Bufetul de la...
Faceti parte dintr-o clientela selecta cu care ne mandrim. Odata intrati in casa noastra, uitati-va de jur imprejur si o sa vedeti ca avem dreptate!
Intalnirea cu Zexe era inveitabila; orice gourmet iubitor de gastronomie romaneasca sau in cautarea acesteia devine necesar Zexist.
In cadrul meniului nostru de Mancaruri lansam doua noi notiuni:
Mancaruri Uitate-Restituiri
Operatiunea de arheologie culinara inteprinsa aduce pe lista...
Unul dintre cei mai renumiti si calificati bucatari din România, Petru Sorin Cucu a reusit sa-si faca marca sa, si propriul restaurant.
Pentru el, gastronomia este un mod de viata, iar pasiunea pentru gatit nu are limite. Restaurantul este situat la o aruncatura de bat distanta de centrul Bucurestiului.
Pe masura ce intrati in acest restaurant romanesc contemporan, elementele caleidoscopice compun...
La KANE, aducem în lumina reflectoarelor ingrediente românesti, delicioase, de la fermieri pe care ii cunoastem personal. Noi credem cu tarie ca ingredientele sunt cheia pentru o bucataria buna si un gust autentic.
Meniul este sezonier, si avem o variatie de aproximativ o saptamana, în functie de ceea ce este disponibil la fermele cu care lucram si la piata.
- Seasonal...
E un restaurant românesc specializat pe carne, deci nu-i steakhouse. Nu e un restaurant românesc tradițional, deși gătim folosind tehnici ancestrale folosite pe meleagurile astea de când istoria.
Folosim ingrediente locale cât putem de mult, dar nu neglijăm faptul că lumea asta-i un sat mai mare. Avem o echipă foarte faină, condusă de Tobias Balthasar Fetz, chef de cuisine,...
- Advertisement -
Block title
Block title
Summer Gala 2024, ediția de vară a Premiilor de Excelență Radar...
Summer Gala 2024, ediția de vară a Premiilor de Excelență Radar de Media, va avea loc pe 25 iunie la Aristocrat Events Hall din București,...
Vila Queen Doftana, Valea Doftanei
Vila Queen Doftana, o experiență de cazare premium, la înălțime în Valea DoftaneiValea Doftanei, una dintre cele mai frumoase zone turistice din județul Prahova...
Explozie de creativitate la cel de-al doilea eveniment al anului din...
Eveniment: “FASHION Moments”- by Alin Galatescu
Dialoguri: MODA vs SCULPTURA – Salvador DALI
Cel de-al doilea eveniment al anului in moda romaneasca a avut loc la...
Mihai Căldăraru, premiat de Ministrul Familiei Natalia Intotero, la Gala Națională...
Mihai Căldăraru, omul mic cu suflet mare
Mihai Căldăraru este un tânăr bucurestean care și-a învins destinul, fiindcă viața nu a fost deloc blândă cu...
Echipa României la World Sushi Cup urcă pe podium la Competiția...
22 ianuarie 2024 - Echipa României la World Sushi Cup, sub îndrumarea echipei ZenSushi, a obținut locul I la categoria " Creative Sushi Open...
Advertisement
POPULAR POST
MEATic Bucuresti
E un restaurant românesc specializat pe carne, deci nu-i steakhouse. Nu e un restaurant românesc tradițional, deși gătim folosind tehnici ancestrale folosite pe meleagurile...
Tendintele care vor modela industria Horeca din Romania
Reinventarea traditiei gastronomice, Dezvoltarea afacerii si Scena gastronomica romaneasca sunt cele trei subiecte de discutie ale editiei din acest an a conferintei Horeca Next...
Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune...
Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019
Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru...